Setari Cookie-uri

Ce cred barbatii despre femei?

Ce cred barbatii despre femei? Probabil ca aceasta este intrebarea la care multe dintre voi ati dori sa aflati raspunsul. Si daca femeia continua sa fie un mister pentru barbati

O mostra de intelepciune ancestrala a oferit Billy Crystal: “Femeile au nevoie de un motiv pentru a face sex. Barbatii au nevoie numai de un loc.” Ne-ar fi ajutat mai mult daca ar fi oferit o lista de motive. Am inteles insa un lucru esential despre femeie: pentru ea nu conteaza locul, motivul sa fie bun.

Daca as face o sinteza as spune ca barbatii cred ca femeilor le face placere sa vorbeasca, adora ciocolata, sunt critice intre ele insa cui ii pasa atata timp cat le place sa se dezbrace in prezenta barbatilor? Am mai inteles ca nu pot sa accepte nevoia de exprimare a potentialului masculin in afara cadrului relatiei si in stransa legatura cu aceasta trasatura, au nevoie sa fie mintite.

Am inteles oare nimic? Ramane de vazut, insa dupa analiza acestor declaratii mai sunt sigur numai de un singur lucru: este luna voastra, luna femeilor. Asa ca va urez “La Multi Ani!”, o primavara insorita si cat mai multa intelegere neconditionata de sex.

Un articol de: Dan Mihai
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.