Setari Cookie-uri

Ce cred barbatii despre femei?

Ce cred barbatii despre femei? Probabil ca aceasta este intrebarea la care multe dintre voi ati dori sa aflati raspunsul. Si daca femeia continua sa fie un mister pentru barbati

Copyright foto: Alan Light

In ciuda succesului enorm pe care l-a avut la femei, nici Robert DeNiro nu se poate lauda ca a inteles femeia. Totusi se informeaza, asa ca mai aflam si noi cate ceva. Idolul masculin declara acum ceva timp ca: “Potrivit unor cercetari recente, femeile spun ca se simt mai confortabil daca se dezbraca in fata unui barbat, decat daca ar face-o in fata unei femei. Aceasta din cauza ca femeile sunt foarte critice, in timp ce barbatii sunt doar recunoscatori.” Foarte mult nu cred ca s-au schimbat lucrurile de atunci, ceea ce ma face si pe mine foarte recunoscator. Am retinut insa ca femeile sunt critice intre ele, in timp ce barbatii apreciaza pur si simplu femeia.

Copyright foto: Christopher Peterson

Si Axl Rose pare a fi de parere ca femeia este usor intoleranta, insa de data asta nu tot cu persoane de acelasi sex, ci cu barbatii. Ele pur si simplu nu inteleg nevoia unui barbat de a cinsti cum se cuvine frumusetea femeii, nelimitandu-se la una singura. Adevarul este ca se recomanda valorificarea potentialului si nu cenzurarea lui: “Este foarte greu sa raman fidel daca partenera mea nu imi permite sa ma intalnesc si cu alte femei.” Mda, destul de dificil, este o dilema... chiar m-a pus pe ganduri. Cum sa mentii o relatie cu o singura persoana, daca aceasta persoana nu iti permite sa intretii relatii si cu alte persoane? Deci fetelor, sunteti putin intransigente, invatati sa acceptati anumite nevoi ale barbatilor.

Foto: Wikipedia

Arnold Schwarzenegger pe de alta parte, pare a fi inteles mult mai multe decat spune. Respect! “Am vazut o femeie care purta un tricou pe care scria ‘Ghici’. Si mi-am spus: ‘Probleme cu tiroida?” Deci acesta este raspunsul pentru femeile care te provoaca la o ghicitoare: probleme cu tiroida. Stiu ca aceasta influenteaza functionarea normala a organismului, nu am inteles exact daca Arnold a avut probleme in momentul in care a privit tricoul sau daca a considerat ca o femeie purtatoare de provocari are probleme cu tiroida. Pacat, foarte mult nu am inteles. Dar apoi, nici nu ma pot lauda cu muschii lui Arnold.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.