Setari Cookie-uri

Video catfight: paruieli intre vedete

Una dintre fanteziile barbatilor este sa vada doua femei paruindu-se, smulgandu-si hainele, daca este posibil pe toate si mai ales el sa fie eroul central, cel care a provocat galceava. Cui nu ii face placere sa vada atata agitatie inchinata pe altarul iubirii?

Una dintre fanteziile barbatilor este sa vada doua femei paruindu-se, smulgandu-si hainele, daca este posibil pe toate si mai ales el sa fie eroul central, cel care a provocat galceava. Cui nu ii face placere sa vada atata agitatie inchinata pe altarul iubirii? Striga catfight in multime si apoi poti sa stai deoparte sa tai bilete! Unele femei pot sa fie atat de sexy cand se-ncing una pe cealalta. Daca nu sunteti de acord urmariti videoclipurile, tensiunea creste pe masura ce avansam si “luptele” devin tot mai incinse. Permiteti-mi sa fiu ghidul vostru in aceasta incursiune in lumea fanteziilor masculine.

Junior Jack - Dare me (stupidisco)

Pentru a va introduce in atmosfera incepem cu o bataie clasica, in ring, intre femei pe care desi nu le cunoastem va spun sigur ca noi barbatii ne-am dori sa le cunoastem. Asadar se iau cateva femei frumoase, se introduc in ring in costume de baie mini mini si desi chiar artistul si-a intitulat melodia stupiddisco eu nu gasesc nimic stupid in arta razboiului transformata intr-un act artistic.

Citește și:



Trecand insa la vedete nu putem decat sa constatam ca mai buna decat o vedeta singura este una multiplicata care in plus isi aplica si o autocorectie sanatoasa. Sa fie oare vorba despre exprimarea fanteziilor proprii sau a celor care au regizat videoclipurile?

Avril Lavigne – "Girlfriend"

Pustoaica rea a rockului apare in acest videoclip in trei ipostaze: blonda, roscata si bruneta, pentru toate gusturile. De ce tocmai roscata este tocilara fraierita, tachinata si aruncata in toaleta publica? Nu stiu si nici macar nu ma intereseaza. Nici nu inteleg cum se face ca desi lupta e castigata de bruneta nonconformista in final blonda se alege cu baiatul. Pur si simplu savurez videoclipul fara sa imi pun foarte multe intrebari.

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.