Setari Cookie-uri

Video catfight: paruieli intre vedete

Una dintre fanteziile barbatilor este sa vada doua femei paruindu-se, smulgandu-si hainele, daca este posibil pe toate si mai ales el sa fie eroul central, cel care a provocat galceava. Cui nu ii face placere sa vada atata agitatie inchinata pe altarul iubirii?



Kylie Minogue - Did It Again

Bineinteles ca am pastrat desertul pentru final. De 4x Kylie Minogue, cat se poate de sexy ! Un vis! Mai ales ca in videoclip fetele folosesc un intreg arsenal pentru o bataie reusita: pantofi provocatori si periculosi, numai buni de aruncat in capul rivalei, sticle sparte, scaune aruncate si rupte in spatele celeilate, picioare in fata, pumni inclestati, rimel scurs... Si la final filozofia batei se dovedeste ca de obicei cea mai convingatoare.



Si daca totusi credeti ca astfel de intamplari au loc numai in videoclipuri sau pe la anumite emisiuni mai mult sau mai putin reale, va reamintim numai episodul in care Elena Carstea, ofensata de o replica din partea Andreei Balan in legatura cu varsta mai maturei artiste, a gasit de cuviinta sa o puna pe aceasta la locul ei: direct in piscina. Poate ca Elena s-a gandit ca Andreea ar fi mult mai potrivita decat ea pentru un concurs de tricouri ude. Pentru ca vedeti voi, varsta...

Citește și:

Va doresc o zi placuta si lipsita de conflicte majore!

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.