Setari Cookie-uri

Video catfight: paruieli intre vedete

Una dintre fanteziile barbatilor este sa vada doua femei paruindu-se, smulgandu-si hainele, daca este posibil pe toate si mai ales el sa fie eroul central, cel care a provocat galceava. Cui nu ii face placere sa vada atata agitatie inchinata pe altarul iubirii?

Mariah Carey- "Heartbreaker"

Avansam spre o bataie mai serioasa care imi da si de gandit. Nu inteleg de ce femeile considera ca cealalta este vinovata atunci cand iubitul o insala. Ea stie numai ce vrea, nu o cunoaste si nici macar nu isi doreste asta. Cert este ca asa se intampla si uneori se lasa cu bataie in locuri publice, ca in exemplul de fata. Probabil ca cea mai reusita parte a videoclipului (exceptand decolteul generos al artistei din care isi scoate tacticos popcornul) este intermezzo-ul in care este inclusa bataia din toaleta cinematografului. Nici finalul in care ea isi varsa sucul in poala adoratului nu este insa de neglijat.




Shakira- "Objection" (tango)

Shakira chiar mi se pare o femeie periculoasa care stie sa se miste... A dovedit acest lucru si in videoclipul piesei “Objection.” Ce are Shakira de obiectat? Cam ceea ce ar avea orice alta femeie: nu apreciaza concurenta si in consecinta o cam pune la punct. Din planul imaginar in care ii dezumfla si “sistemele de air baguri” mergand in planul real in care se multumeste numai sa o tranteasca la pamant, sa o stranga de gat dupa care o inchide alaturi de tradator in portbagajul masinii si in final ii leaga de doua roti uriase, in tot acest timp ea continuand sa danseze provocator... Asta da fantezie! Am inteles, Shakira chiar nu accepta o deceptie!

Citește și:



Madonna- "Die Another Day"

Lasand gluma deoparte, cu Madonna chiar nu este de glumit. Mai ales ca manuieste bine sabia. Este linistitor insa ca se lupta la randul ei cu ea insasi. Nu stiu ce ar fi spus Sigmund Freud despre acest fenomen desi chiar ea il provoaca sa faca o analiza. O analiza simpla ar raspunde dubla personalitate, exprimata simplu prin dihotomia alb-negru. Insa invocarea unei persoane care nu se mai afla de ceva timp printre noi nu prea stiu cum se numeste, as putea sa-i spun in multe feluri dar nu toti practicam kabala. Oricat de mult mi-ar placea insa sa o vad pe dura Madonna transpirata si rea, folosind ca bonus si un lant, parca nu mi-ar placea sa primesc o corectie de la ea.

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.