Setari Cookie-uri

TOP - Destinatii tolerante pentru gay

Conform unor studii efectuate la sfarsitul anului trecut in Statele Unite al Americii, cuplurile gay calatoresc mai mult decat heterosexualii. Destinatiile preferate sunt cele in care se incurajeaza toleranta, libera exprimare si drepturile omului.

Conform unor studii efectuate la sfarsitul anului trecut in Statele Unite al Americii, cuplurile gay calatoresc mai mult decat heterosexualii.
Destinatiile preferate sunt cele in care se incurajeaza toleranta, libera exprimare si drepturile omului. De fapt, locurile in care iti poti tine partenerul de mana fara sa-ti fie frica de reactii mai mult sau mai putin agresive. Tarile cu un grad inalt de civilizatie, in care casatoria sau parteneriatele pe viata intre homosexuali si lesbiene se bucura de un cadru legal au, desigur, prioritate. Aceste destinatii au devenit populare atat datorita nivelului mare de toleranta, cat si gratie facilitatilor turistice puse la dispozitia tuturor turistilor, indiferent de orientarea lor sexuala. Iata cateva locuri in care libertatea este mai presus de orice atitudine, individuala sau colectiva, subiectiva, sociala, religioasa si discriminatorie.

Amsterdam


Capitala europeana a tolerantei a devenit in ultimul deceniu una dintre cele mai mari atractii turistice ale continentului.
The Red District (cartierul rosu), deja celebrele coffee shopuri (cu drogurile lor usoare), miile de biciclete, absenta aproape totala a masinilor precum si, (mai nou), parcul Vondelpark unde sexul in aer liber a fost legalizat (intre anumite ore) – reprezinta simbolurile turistice ale acestui oras care se afla intr-o continua expansiune. Cuplurile gay nu sunt aici o minoritate si nu sunt tratate ca atare. Exista baruri, hoteluri sau restaurante care s-au dezvoltat in special pe acest segment. Cazarea in oras costa… in functie de preferintele fiecaruia. Poti gasi hosteluri unde o noapte te va costa 15, 20 euro iar hotelurile practica preturi incepand cu 50 de euro pe noapte. Un weekend in Amsterdam (cu biletul de avion inclus) va va costa 289 de euro. Mai multe detalii gasiti aici.

Buenos Aires

Capitala Argentinei, supranumita Parisul Americii Latine, este un oras extrem de pasionant. Legile cu privire la minoritatile sexuale sunt permisive iar societatea are un grad inalt de toleranta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.