Setari Cookie-uri

TOP - Destinatii tolerante pentru gay

Conform unor studii efectuate la sfarsitul anului trecut in Statele Unite al Americii, cuplurile gay calatoresc mai mult decat heterosexualii. Destinatiile preferate sunt cele in care se incurajeaza toleranta, libera exprimare si drepturile omului.

Berlin

In Germania, casatoriile gay sunt legale dar inregistrate sub numele de “life partnership”. Orasul, cu o suprafata de 900 de kilometri patrati este una dintre cele mai complexe destinatii urbane de pe mapamond.
Viata de noapte este extrem de intensa datorita miilor de cluburi de toate felurile. Cat despre viata de zi, atractiile sunt practic imposibil de prezentat intr-un singur articol: capitala Germaniei gazduieste peste 170 de muzee si palate, nenumarate parcuri, gradini, strandruri si festivaluri. Berlinul este inainte de toate un centru al distractiei, al manifestarilor libere, al tolerantei, muzicii si vietii de noapte. Aici este “patria DJ-lor”, a noilor stiluri muzicale, a filmului european si a distractiei organizate. Capitala Germaniei gazduieste peste 20 de manifestatii, concerte si evenimente de anvergura in fiecare an. O oferta de city break la Berlin care include doua nopti de cazare in camera dubla, micul dejun precum si biletul de avion va va costa aproximativ 400 de euro de persoana. Mai multe detalii gasiti aici.

Cape Town


Si Africa de Sud se numara printre tarile in care casatoria intre persoanele de acelasi sex este legala.

Toleranta fata de aceste cupluri este si ea un element confortabil iar Cape Town-ul reprezinta una dintre cele mai exotice atractii ale emisferei de sud. Cluburile si barurile de aici se umplu anual cu localnici si turisti care gusta traditiile africane. De asemenea, locatia ofera si o multime de posibilitati de evadare. Multe trasee pentru safari au ca punct de pornire acest oras. Printre altele, Cape Town ofera o multime de variante de distractie, intre care marele carnaval Minstrel. Africa pune la dispozitia celor interesati si cateva plaje superbe, cum ar fi Durban si Garden Route, faimoase pentru petrecerile "wild" pe care le gazduiesc. Pentru zece zile in Africa de Sud veti plati aproximativ 2000 de euro daca alegeti serviciile unei agentii de turism romanesti. Pachetul include zborul cu avionul tur retur, cazarea, masa si altele. Mai multe detalii gasiti aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.