Setari Cookie-uri

TOP - Destinatii tolerante pentru gay

Conform unor studii efectuate la sfarsitul anului trecut in Statele Unite al Americii, cuplurile gay calatoresc mai mult decat heterosexualii. Destinatiile preferate sunt cele in care se incurajeaza toleranta, libera exprimare si drepturile omului.

Buenos Aires nu este, contrar asteptarilor, un oras scump. Din contra, capitala Argentinei este una dintre cele mai ieftine destinatii urbane ale acesui continent. Buenos Aires este definitia zambetului, a fericirii si a poftei de viata. Cu o zona metropolitana imensa, care numara peste 12 milioane de locuitori, aceasta capitala a tango-ului – port la Rio del Plata, isi cucereste turistii prin ritmul alert, prin atractii si arhitectura. Este imposibil sa te plictisesti in acest megapolis al distractiei. Spiritul latin te va convinge sa te alaturi dansului in vreuna dintre discotecile sau cluburile in aer liber ale capitalei, iar ziua, muzeele argentiniene, plimbarile prin parcuri si gradini sau explorarea “urbana” a acestui fascinant oras vor deveni tentatii greu de refuzat. Preturile hotelurilor din Buenos Aires varaiza extrem de mult in functie de sezon, numarul de stele si pozitionare. Cateva hoteluri din capitala Argentinei gasiti aici.

Copenhaga

Danemarca a fost unul dintre primele state care a legalizat mariajul gay (inca din 1989).

Copenhaga, capitala acestei tari nordice este unul dintre cele mai curate orase ale continentului european. Cu un mileniu de istorie si sase secole de monarhie, acest paradis al nordului uimeste prin civilizatie, cultura si bun simt. Copenhaga este locul in care modernismul si traditionalul se imbina perfect intr-un stil si intr-o eleganta greu de imaginat. Capitala Danemarcei este plina de cluburi, terase, baruri, restaurante, malluri, strazi de shopping si hoteluri, dar principiile de viata, regulile de bun simt si mentalitatea pozitiva au reusit sa impiedice transformarea acestui oras intr-un vacarm galagios si obositor.Exista peste 50 de muzee demne de vizitat in Copenhaga iar numarul parcurilor, al zonelor verzi, al pietelor si piatetelor depaseste cu mult media europeana. Pretul camerelor de hotel variaza in functie de numarul de stele, pozitie si sezon. Pot fi gasite hosteluri unde pentru un pat veti plati in jur de 300, 400 de coroane pe noapte dar la un hotel de trei stele o noapte va va costa in jur de 1200, 1500 de coroane. O lista gasiti aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.