Setari Cookie-uri

Blog Kudic: Louis Vuitton

Ieri s-a deschis in incinta Hotelului Marriott primul magazin Louis Vuitton din Romania. Povestea face ca acum vreo trei ani au venit mai marii de la Vuitton Franta, au mirosit potentialul de pe piata romaneasca si au pus la bataie 1 milion de euro investitie intr-un magazin de 130 de metri patrati cu de toate: ochelari, geamantane, genti. Mai inspre zilele noastre, ca sa nu treaca neobservata lansarea, Monumentul Pompierilor din Dealul Spirii a fost acoperit de o geanta oversized Louis Vuitton. Super schema de PR, daca ma intrebati pe mine, pentru ca schimba radical aspectul strazii, pentru ca isi atinge scopul si pentru ca este, simplu, amuzant. Mana lui Mihai Ursa in mod sigur, fost PR la McCann Erickson, actualmente PR Louis Vuitton, despre care v-am mai povestit.

La data de 12 iunie 2008 s-a deschis in incinta Hotelului Marriott primul magazin Louis Vuitton din Romania. Povestea face ca acum vreo trei ani au venit mai marii de la Vuitton Franta, au mirosit potentialul de pe piata romaneasca si au pus la bataie 1 milion de euro investitie intr-un magazin de 130 de metri patrati cu de toate: ochelari, geamantane, genti. Mai inspre zilele noastre, ca sa nu treaca neobservata lansarea, Monumentul Pompierilor din Dealul Spirii a fost acoperit de o geanta oversized Louis Vuitton. Super schema de PR, daca ma intrebati pe mine, pentru ca schimba radical aspectul strazii, pentru ca isi atinge scopul si pentru ca este, simplu, amuzant. Mana lui Mihai Ursa in mod sigur, fost PR la McCann Erickson, actualmente PR Louis Vuitton, despre care v-am mai povestit.

louis vuitton Pana aici toate vesele. Doar ca azi apare in Ziua un articol intitulat “Statuia cu geamantan in cap“, semnat Victor Dragomir si Doru Roncea. Cei doi scribi ne aduc in atentie, oh, blasfemia de a fi acoperit monumentul nostru national cu un geamantan. Mai mult, ne aduc aminte cum ca pe 5 iunie, cu ocazia Inaltarii Domnului este si Ziua Eroilor si ca-n aceasta zi statuia era acoperita si, vai, bucuresteanul trebui sa faca cale-intoarsa cu bratul plin de flori fiindca ajuns in fata la Marriott, eroul, ia-l de unde nu-i. Caci eroul se juca ascunselea prin geamantan.

Si, indignati, intreaba ei retoric cititorii cum de se poate ca Ministerul Culturii si Cultelor, Directia de Urbanism a sectorului 5 si alte “comitete si comitii” sa fi permis faradelegea, sa fi semnat actul care permite trantira geamantanului in capul eroului. Bai, eroul implinii anul asta 160 de ani. In mod sigur ar fi putut exista vreun strabunic dornic sa comemoreze si acum cu geamantanul asta s-a dus naibii toata distractia.

Bai, eu am zis de multe ori ca romanului, in mod constant, i se cam uraste cu binele. Fireste, cei doi jurnalisti de investigatie (pa-na-naaam, caci articolul e incadrat la sectiunea Anchete, deci baietii au luptat sa afle adevarul, sa se faca dreptate neamului romanesc) fac ceea ce se numeste “din tantar, armasar” si semnaleaza o situatie care, in realitate, este una de cacat pentru ca nu-mi aduc aminte ca-n alti anii, de Ziua Eroilor, sa fi dat lumea sau autoritatile iama cu coroanele de flori in fata la Marriott.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.