Setari Cookie-uri

Blog Kudic: Louis Vuitton

Ieri s-a deschis in incinta Hotelului Marriott primul magazin Louis Vuitton din Romania. Povestea face ca acum vreo trei ani au venit mai marii de la Vuitton Franta, au mirosit potentialul de pe piata romaneasca si au pus la bataie 1 milion de euro investitie intr-un magazin de 130 de metri patrati cu de toate: ochelari, geamantane, genti. Mai inspre zilele noastre, ca sa nu treaca neobservata lansarea, Monumentul Pompierilor din Dealul Spirii a fost acoperit de o geanta oversized Louis Vuitton. Super schema de PR, daca ma intrebati pe mine, pentru ca schimba radical aspectul strazii, pentru ca isi atinge scopul si pentru ca este, simplu, amuzant. Mana lui Mihai Ursa in mod sigur, fost PR la McCann Erickson, actualmente PR Louis Vuitton, despre care v-am mai povestit.

Jean-Marc Gallot, presedinte Louis Vuitton Europa zice: “It will be very interesting to look around in one or two years and see how many other luxury brands have followed in our footsteps and decided to invest in Romania“.

louis vuitton Pai si eu sunt curioasa si sper ca domnul sa aiba gura aurita, desi cu d-astia ca Doru si Victor ti se taie de la vama. In loc sa scrie ca e o actiune misto, ca uite ca se intampla ceva inedit in Bucuresti, ca a venit celebra casa LV, ca Romania e piata de desfacere pentru marci de lux, ca se uita si la noi Occidentul si d-astea de veselie si voie-buna, patosul fatis nationalist si barfa de bloc cu iz de posibila harta isi fac loc in paginile ziarelor.

Baieti, nu disperati, geanta o sa dispara la un moment dat si-apoi o sa va puteti reculege la picioarele eroului necunoscut!

Later edit: EVZ ne anunta ca LV a dat geamantanul jos.

Acest articol este un post de pe blogul Andreei. De ce vi l-am prezentat? Pentru ca Andreea scrie frumos, sfaturile ei sunt utile, iar stilul si blogul ei ne plac foarte mult... altfel spus, pentru ca blogul Andreei este kudic!

Foto: Louis Vuitton / Ludwig Bonnet

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.