Setari Cookie-uri

Top 10: 5 barbati si 5 femei cu abdomene perfecte

Pilates, abdomene, yoga, exercitii cardio, diete, dans si iar abdomene cam asa suna lista de prioritati a unei vedete care tine sa aiba un corp tonifiat, cu un abdomen plat si perfect definit. Care sunt vedetele cu cele mai sculptate si invidiate abdomene? Afla din acest articol!

6. Justin Timberlake – Acum cativa ani, Justin aparea pe coperta celebrei reviste Rolling Stone… la bustul gol, expunand un abdomen tonifiat, cu patratel langa patratel. De atunci, Justin a fost solicitat de diverse companii pentru a le promova produsele… asa cum ii sta cel mai bine: fara camasa. Pentru poza, click aici.

5. Matthew McConaughey – In ultimii ani, Matthew a fost prezent in topurile care reunesc cei mai sexy barbati de la Hollywood – Motivul? Actorul (care este permanent fotografiat la bustul gol, facand surf, jogging sau fitness in aer liber) este detinatorul unui abdomen foarte bine lucrat si perfect sculptat. Pentru poza, click aici si aici.

4. Beyonce e o alta vedeta cu forme care reuseste sa isi mentina abdomenul tonifiat si soldurile rotunde. Care e secretul? Beyonce are un instructor personal cu care se antreneaza inainte de a filma un nou videoclip sau inainte de a pleca in turneu – iar din acest program nu lipsesc cele 500 de abdomene pe care Beyonce le realizeaza de 6 ori pe saptamana. Pentru poza cu Beyonce in bikini click aici.

3. Jessica Biel - Jessica si iubitul ei Justin au cu siguranta ceva in comun: pasiunea pentru sport. Jessica e mereu fotografiata mergand la sala de fitness sau alergand pe plaja – iar rezultatele sunt evidente pe corpul ei puternic, cu un abdomen perfect conturat. Secretele Jessicai? O dieta bogata in proteine si alimente organice, yoga, Pilates, exercitii cu greutati si cu mingea medicinala, plus un stil de viata antrenant. Pentru poza, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.