Setari Cookie-uri

Top 10: 5 barbati si 5 femei cu abdomene perfecte

Pilates, abdomene, yoga, exercitii cardio, diete, dans si iar abdomene cam asa suna lista de prioritati a unei vedete care tine sa aiba un corp tonifiat, cu un abdomen plat si perfect definit. Care sunt vedetele cu cele mai sculptate si invidiate abdomene? Afla din acest articol!

2. Ryan Reynolds – sotul lui Scarlett Johansson se poate mandri nu doar cu o sotie superba, ci si cu unul dintre cele mai apreciate abdomene masculine de la Hollywood. Cum se poate obtine un abdomen ca cel al lui Ryan? Cu o dieta stricta bazata pe oua, alune, fibre, avocado si legume, asociata cu un program de exercitii riguros: 2-3 ore pe zi, 6 zile pe saptamana si cu inca un mic ajutor: creatina. Pentru muschii lui Ryan, click aici.

1. Usher este foarte mandru de muschii lui abdominali, motiv pentru care ne arata pieptul dezgolit pe scena si in diverse reclame. Cum isi mentine Usher abdomenul sculptat? “Sunt foarte disciplinat. Tin o dieta cu peste, pui si broccoli, cu putine glucide” – toate acestea pe langa cele 1000 de abdomene zilnice. Pentru poza, click aici.


Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.