Setari Cookie-uri

Compatibilitatea zodiilor in functie de planeta guvernatoare

Dupa ce au fost prezentate compatibilitatile bazate pe polaritate si element, continuam astazi cu incursiunea in misterele relatiilor dintre zodii descriind importanta calitatii si planetei guvernatoare. Sunt trei calitati: cardinal, fix si mutabil iar zodiile caracterizate de acestea sunt:


Articol scris exclusiv pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin


Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Dupa ce au fost prezentate compatibilitatile bazate pe polaritate si element, continuam astazi cu incursiunea in misterele relatiilor dintre zodii descriind importanta calitatii si planetei guvernatoare.

Sunt trei calitati: cardinal, fix si mutabil iar zodiile caracterizate de acestea sunt:

Berbec, Rac, Balanta, Capricorn = zodii cardinale. Cand fac pasiune pentru cineva devin foarte patimasi in a seduce persoana respectiva si nu cedeaza pana nu o/il cuceresc. Sunt atrasi de persoanele care reprezinta pentru ei o provocare (cu cat este mai greu de cucerit o persoana cu atat devin ei mai obsedati de ea/el) din cauza acestui fapt au o viata sentimentala agitata, cu multe suferinte pana la sfarsitul fericit.

Taur, Leu, Scorpion, Varsator = zodii fixe. Sunt maestrii in a stabili relatii de durata. Au nevoie de multa atentie din partea persoanei iubite. Se implica mai greu intr-o relatie dar se si despart cel mai greu. Se ataseaza foarte puternic de cei dragi din cauza aceasta sufera des de posesivitate si gelozie.

Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti = zodii mutabile. Au o viata sentimentala total dezordonata deoarece sunt nehotarati atat cand trebuie sa se implice intr-o relatie cat si cand trebuie sa ia decizia de a se desparti. Din cauza aceasta pot trai usor relatii paralele. Un alt specific al acestor zodii sunt relatiile la distanta.

In ceea ce priveste compatibilitatea, avem astfel:

Zodii cardinale (Berbec, Rac, Balanta, Capricorn) cu zodii cardinale (Berbec, Rac, Balanta, Capricorn) = Energia actiunii este puternica in acest cuplu, se apropie foarte repede, fac multe lucruri impreuna, relatia debuteaza cu multa energie si se desfasoara in viteza. Se poate consuma la fel de repede daca cei doi nu au teluri comune. Zodia cardinala termina o relatie brusc, adesea fara ”La revedere” atunci cand isi da seama ca persoana cealalta are scopuri diferite de ale sale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.