Setari Cookie-uri

Compatibilitatea zodiilor in functie de planeta guvernatoare

Dupa ce au fost prezentate compatibilitatile bazate pe polaritate si element, continuam astazi cu incursiunea in misterele relatiilor dintre zodii descriind importanta calitatii si planetei guvernatoare. Sunt trei calitati: cardinal, fix si mutabil iar zodiile caracterizate de acestea sunt:

Zodii cardinale (Berbec, Rac, Balanta, Capricorn) cu zodii fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator) = Zodiile cardinale vor avea cea mai lunga relatie cu zodiile fixe, deoarece semnul fix isi convinge mereu perechea ca stabilitatea este foarte importanta. O relatie lunga nu inseamna neaparat si o relatie satisfacatoare. Mai ales ca ambii sunt foarte incapatanati si fac numai ce vor ei!

Zodiile cardinale (Berbec, Rac, Balanta, Capricorn) cu zodiile mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti) = Zodiile cardinale stiu clar ce vor de la o relatie si tind sa isi conduca perechea mult mai maleabila catre aceleasi teluri. Zodia mutabila reuseste sa se adapteze foarte bine la tendintele dominatoare ale semnului cardinal. Aceasta relatie merge pana in punctul la care semnul cardinal hotaraste.

Zodiile fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator) cu zodiile fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator) = Relatia porneste mai greu dar devine foarte durabila din momentul in care se concretizeaza si la nivel sexual. Ambii sunt persoane care se adapteaza greu din cauza aceasta conteaza mult compatibilitatea din hartile astrale ale lor si mediul din care provin, cat mai asemanator pentru a avea o relatie buna. Se despart foarte greu, chiar daca relatia nu este multumitoare.

Zodiile fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator) cu zodiile mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti) = Garantat cea mai lunga relatie a semnelor mutabile! Semnul fix nu agreaza schimbarea si isi va tine alaturi perechea mutabila pentru mult timp. Este o relatie in care semnul mutabil se adapteaza pretentiilor si tabieturilor semnului fix. Semnul mutabil poate deveni nefericit dupa cativa ani din cauza faptului ca semnul fix agreaza monotonia pe cand semnul mutabil uraste rutina!

Zodiile mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti) cu zodiile mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti) = O relatie interesanta, plina de comunicare, de impacari si despartiri, suferind de multa instabilitate. Se simt bine impreuna, dar o relatie de o viata este posibila doar daca sunt alte elemente de compatibilitate in harta astrala a celor doi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.