Setari Cookie-uri

Compatibilitatea zodiilor in functie de planeta guvernatoare

Dupa ce au fost prezentate compatibilitatile bazate pe polaritate si element, continuam astazi cu incursiunea in misterele relatiilor dintre zodii descriind importanta calitatii si planetei guvernatoare. Sunt trei calitati: cardinal, fix si mutabil iar zodiile caracterizate de acestea sunt:

Fiecare zodie este guvernata de o planeta. Aceasta planeta imprima energia sa si da o nota distinctiva zodiilor. Nu o sa descriem acum aceste caracteristici ci strict importanta planetelor guvernatoare in compatibilitate:

Zodia Gemeni si zodia Fecioara sunt guvernati de Mercur. Nativii din ambele zodii sunt rationali, detesta sentimentalismele prea multe si pun accent pe comunicare intr-o relatie. In cuplul lor (indiferent cu ce nativi) este vital sa existe o comunicare foarte buna si similaritate in gandire.

Zodia Taur si zodia Balanta sunt guvernati de Venus. Nativii din ambele zodii sunt indragostiti de frumos si de idea de dragoste. In cuplul pe care il formeaza (indiferent cu ce zodie) impartasirea sentimentelor, cadourile, vacantele si romantismul trebuie sa faca parte din relatia lor si dupa multi ani de convietuire.

Zodia Berbec si zodia Scorpion sunt guvernati de Marte (Scorpionul secundar si de Pluto). Nativii din ambele zodii sunt persoane ambitioase si pline de pasiune. In cuplul lor (indiferent cu ce zodie) viata sexuala trebuie sa fie activa si de calitate pentru ca ei sa doreasca sa continue acea relatie. In plus, trebuie sa simta ca alaturi de persoana iubita isi pot realiza ambitiile marete.

Zodia Sagetator si zodia Pesti sunt guvernati de Jupiter (Pestii secundar de Neptun). Nativii din ambele zodii sunt persoane pentru care adevarul si dreptatea sunt deosebit de importante. In cuplul pe care il formeaza (indiferent cu ce zodie) pretind sinceritate si devotament. Au principii clare in viata si este foarte important ca perechea lor sa le impartaseasca.

Zodia Capricorn si zodia Varsator sunt guvernati de Saturn (Varsatorul secundar de Uranus). Nativii din ambele zodii sunt persoane care au un set de reguli bine puse la punct si asteptari foarte clare de la persoana iubita. In cuplul lor (indiferent cu ce zodie) este important ca persoana iubita inainte de toate sa ii inteleaga si sa ii sustina. Saturn fiind o planeta karmica deseori relatiile lor sunt de natura karmica.

Zodia Rac si zodia Leu sunt guvernati de Luminarii (Racul de Luna respectiv Leul de Soare). Nativii din ambele zodii sunt foarte constienti de ceea ce simt si ceea ce vor. Observa repede calitatile si greselile celorlalti. Ca sa aibe un cuplu fericit trebuie sa ajunga la o foarte buna autocunoastere. In cuplul lor (indiferent cu ce zodie) sunt excelenti consilieri si au nevoie ca perechea lor sa fie deschisa catre autodezvoltare.

In urmatorul articol o sa prezentam importanta Ascendentului si Descendentului in compatibilitate.


Articol scris exclusiv pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.