Setari Cookie-uri

Ascendent si descendentul iti dezvaluie compatibilitatea intre zodii

In primele doua articole despre compatibilitate am analizat amanuntit relatiile dintre zodii in functie de polaritate, element, calitate si planeta guvernatoare. A venit timpul sa discutam despre ascendent si descendent, acestea sunt esentiale in analiza pe termen lung a unei relatii, in stabilirea succesului unei casatorii.

Din cauza aceasta, multe cupluri cu un debut foarte bun, cand ajung in jurul varstei de 30-35 de ani realizeaza ca nu mai au nimic in comun. In acest caz compatibilitatea zodiilor este foarte buna, dar compatibilitatea ascendent-descendent este problematica. Majoritatea se plang de faptul ca perechea lor nu mai este asa cum a fost cu 5-10 ani inainte!

Persoanele cu ascendent asemanator zodiei (de exemplu zodie de aer-ascendent de aer) se schimba putin pe parcursul vietii, dar cei care au un ascendent diferit ca energie de zodia natala (de exemplu: zodie de aer – ascendent de pamant) trec prin transformari de personalitate foarte mari. Astrologia va ajuta ca sa prevedeti posibilele probleme si sa stiti sa luati masuri din timp. O compatibilitate de zodii mai scazuta, dar cu o compatibilitate de ascendenti foarte buna face ca pe termen lung cuplul sa reuseasca sa se armonizeze frumos, in ciuda piedicilor initiale.

Articolul de astazi are o tenta teoretica, dar puteti face practica pe baza celor doua articole prezentate saptamanile trecute. Va trebui sa faceti urmatoarele: luati un pix si o foaie si notati zodia si ascendentul dumneavoastra, zodia si ascendentul persoanei iubite, varsta la care va aflati acum ambii si varsta la care v-ati aflat cand v-ati cunoscut. Acest lucru va va arata cum vi se modifica relatia de cuplu pe termen lung. Cand cele doua persoane au sub 29 de ani, cautati la compatibilitatea zodiilor (dupa polaritate, element, calitate si planeta guvernatoare).

Daca unul dintre voi doi are sub 25 de ani iar perechea sa are varsta peste 30 de ani, cititi la compatibilitate zodie (pentru prima persoana) si ascendent (pentru a doua persoana). Cand cuplul este format din persoane cu varsta peste 30 de ani, cititi la compatibilitatea ascendentilor (dupa polaritate, element, calitate si planete guvernatoare – aveti toate aceste informatii in primele doua articole). Ca un exercitiu suplimentar, la fel trebuie sa analizati si gradul de intelegere intre copil si parinti: nu zodia parintilor este importanta ci ascendentul parintilor si zodia copilului (pana cand implineste 25 de ani), apoi trebuie sa luati in calcul si ascendentul copilului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.