Setari Cookie-uri

Ascendent si descendentul iti dezvaluie compatibilitatea intre zodii

In primele doua articole despre compatibilitate am analizat amanuntit relatiile dintre zodii in functie de polaritate, element, calitate si planeta guvernatoare. A venit timpul sa discutam despre ascendent si descendent, acestea sunt esentiale in analiza pe termen lung a unei relatii, in stabilirea succesului unei casatorii.

Cu privire la casatorie, nu conteaza atat de mult compatibilitatea zodiei cat a ascendentului, deoarece ascendentul domina la maturitate. Chiar daca atractia si intelegerea sunt mari in tinerete, conteaza daca dupa varsta de 30 de ani a partenerilor relatia va ramane la fel de infloritoare sau nu.

Ce trebuie sa stiti despre descendent este ca acesta ofera informatii pretioase despre relatia de cuplu, persoana iubita si casatoria nativului in astrograma. Deoarece descendentul este intotdeauna opus ascendentului, cand o persoana spune ce ascendent are se subintelege si ce descendent are, din cauza aceasta se vorbeste mai putin despre descendent. O compatibilitate a ascendentului inseamna automat o compatibilitate a descendentului, adica o compatibilitate in casatorie.

Articolul urmator va fi dedicat in totalitate lui Venus, planeta iubirii, si rolului ei in harta astrala a indragostitilor!

Articol scris exclusiv pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin


Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.