Setari Cookie-uri

Revelion: respecta hotararile!

Anul ce vine ne da sansa unui nou inceput iar multi oameni raspund cu promisiunea de a-si schimba comportamentul in bine. Va mai aduceti aminte lista infama a faimoasei Bridget Jones in care aceasta isi stabilea in jurnalul propriu niste tinte extrem de dificile pentru noul an? Probabil nici o alta imagine nu exemplifica mai bine continua speranta a oamenilor ca in noul an vor fi putin mai buni.


9. Dezvaluie celor din jur decizia ta


Spune-le celor apropiati ce incerci sa faci deoarece vei avea nevoie de sprijinul si de incurajarile lor pentru a nu cadea ”in pacat”. In plus, e posibil sa gasesti astfel un partener de suferinta cu care sa pui in aplicare planul. In felul acesta vei avea langa tine pe cineva care nu te va lasa sa renunti, iar gandul ca slabiciunea ta ar putea influenta negativ o alta persoana te va impinge de la spate. Merita retinut si faptul ca va fi mult mai usor sa vorbesti cu cineva care se afla in aceeasi situatie ca tine. Compania functioneaza mai ales atunci cand vrei sa renunti la fumat sau cand vrei sa incepi o dieta.

10. Nu te descuraja

Cu totii mai gresim astfel incat nu are rost sa te descurajezi daca dupa o luna de munca ai revenit la vechile obiceiuri. Ia-o de la capat. Nu trebuie sa inceapa un an nou pentru a te bucura de un nou inceput. Vizualizeaza rezultatul final si gaseste resursele de vointa pentru a reveni pe calea cea buna.

Important!

Nu uita sa faci o surpriza virtuala! Trimite prietenilor o felicitare de Anul Nou!

Un articol de Ioana

Citește și:




Vizionare placuta


Kudika
30 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.