Setari Cookie-uri

Arta citirii chipului: ce spun obrajii despre personalitatea si sanatatea ta

Obrajii sunt piesa care intregesc ansamblul chipului, simbolul energiei si a vitalitatii. Obrajii, ca si trasatura faciala componenta, reprezinta secretul fortei care zace in fiecare din noi. Iata cateva dintre semnificatiile si simbolurile obrajilor pe care le-am desprins din straveche arta chinezeasca a citirii si a interpretarii trasaturilor chipului:

Daca obrajii tai sunt ingusti, insa sanatosi si puternici, acest fapt tradeaza un caracter determinat si incapatanat, o persoana ce-si sustine convingator si pana in panzele albe ideile, nelansandu-se influentata de opiniile sau actiunile celorlalti.

Daca obrajii tai sunt lati in partea superioasa, ingustandu-se inspre partea inferioara, mai mult ca sigur ca esti o persoana sigura pe ea, dinamica si energica, combativa prin natura, perseverenta in lupta si in viata, implicandu-se activ in viata si actiunile celor din jurul tau.

Obrajii foarte compacti si ingusti tradeaza inabilitatea de a judeca circumstantele sentimentale la un nivel logic si rational.

Obrajii ingusti, uscativi, denota o personalitate serioasa, pe care te poti baza la nevoie, plina de incredere in sine si multumita de ceea ce este.

Obrajii proeminenti si durdulii denota o fire joviala, inclinata catre posesivitate, un apetit sexual scazut, dar si o vointa puternica antrenata de dorinta de a-i intrece si depasi pe ceilalti.

Citește și:

Daca pometii obrajilor sunt inalti, atunci probabil ca esti sensibila si ganditoare, cu un temperament melancolic.

Ce alunite ai pe obraji, ce secrete temperamentale scot la lumina



Conform medicinei chinezesti, alunitele si negii reprezinta indicatori ai prezentei excesive a anumitor substante in organism, iar una din cauzele medicale care duc la aparitia negilor de pe fata il reprezinta de regula surplusul de proteine si de grasimi animale din organism. Tot chinezii impartasesc opinia conform careia apar cu precadere in cazul oamenilor narcisisti, care tin deosebit de mult la propria persoana. Iata si semnificatia alunitelor prezente pe obraji:

Ce semnifica alunitele prezente pe suprafata obrazului drept? - Conform artei chinezesti a citirii trasaturilor chipului, alunitele din partea de jos a obrazului drept, aflate dedesubtul liniei nasului, pot indica o personalitate predispusa problemelor emotionale. Semnificatia acestora este insa proportionala cu distanta acestora fata de nas. Daca sunt foarte aproape de nas, alunitele de pe obrazul drept pot trada o incredere scazuta in sine si tendinta spre autodepreciere.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.