Setari Cookie-uri

Astrologie: Cadouri pentru fiecare zodie

Este aniversarea unei persoane dragi tie. Pierdeti ore intregi vorbind la telefon, facand planuri legate de petrecere, vestimentatie,accesorii, invitati, tort. Totul este roz pana cand iti amintesti ca trebuie sa ii cumperi cadou, iar tu nu ai nici cea mai mica idee legata de ce ai putea cumpara.

Este aniversarea unei persoane dragi tie. Pierdeti ore intregi vorbind la telefon, facand planuri legate de petrecere, vestimentatie, accesorii, invitati, tort. Totul este roz pana cand iti amintesti ca trebuie sa ii cumperi cadou, iar tu nu ai nici cea mai mica idee legata de ce ai putea cumpara.

Problema este ca nici nu ai cum sa o intrebi deoarece nu ar mai fi surpriza. Va propun sa descoperim impreuna cele mai potrivite cadouri pentru fiecare persoana in functie de semnul sau zodiacal.

Berbec

Guvernat de Soare, nativul nascut in zodia Berbec este o persoana aventuroasa, dornica de actiune, competitiva si, de obicei, insensibila.

Berbecul nu este de parere ca doar gestul conteaza, asadar cadoul pentru el trebuie sa fie unul care sa demonstreze atentia pe care ai acordat-o cautarii darului perfect si, cel mai important, sa fie un produs original si de calitate.

Sugestii: o rama foto digitala, produse cosmetice profesionale, un ceas de perete personalizat, un parfum scump, set pix si stilou, ceas de mana sau bijuterii.

Foto: Parfum Floris, Pret: 430 lei, 100 ml, disponibil la Beautik Haute Parfumerie

Taur

Persoanele din zodia Taur sunt calme, cordiale si generoase. Luxul si bunul gust reprezinta o adevarata o obsesie pentru ei.

Taurul nu este pretentios in ceea ce priveste cadourile. Pentru el conteaza doar sa fie de valoare si sa il poata pastra pentru a-si aduce aminte de persoana care i l-a oferit.

Sugestii
: bijuterii, decoratiuni interioare, obiecte vestimentare, jucarii de plus, lenjerie intima, obiecte cu intrebuintari neobisnuite si amuzante, un set de pahare personalizate.

Foto: Dispozitiv de scos samburii de cirese sau de visine si cleste de scos cotorul capsunelor, ambele de la kitchenshop

Gemeni

Nativii din Gemeni sunt persoane active, agile, adaptabile oricarei situatii, cu un umor bine dezvoltat si foarte comunicative.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.