Setari Cookie-uri

Astrologie: Cadouri pentru fiecare zodie

Este aniversarea unei persoane dragi tie. Pierdeti ore intregi vorbind la telefon, facand planuri legate de petrecere, vestimentatie,accesorii, invitati, tort. Totul este roz pana cand iti amintesti ca trebuie sa ii cumperi cadou, iar tu nu ai nici cea mai mica idee legata de ce ai putea cumpara.

Sugestii: portofele, curele din piele, produse cosmetice, ceas de mana sau bijuterii.

Foto: inel ACHEA, cu aur de 18 carate si cu perla japoneza Akoya, de la magazinul You&Me

Balanta

Zodia Balanta este atrasa de arta si de bun gust, avand un simt al esteticului foarte bine dezvoltat. Ii plac cadourile simple, insa rafinate si de calitate. Incearca sa o surprinzi si cumpara-i un cadou despre care doar ti-a mentionat si nu a insistat asupra lui.

Sugestii: sfesnice, obiecte de decoratiune interioara, piese vestimentare, accesorii, parfumuri, o pereche de pantofi sau o esarfa din matase, sampanie sau un vin bun.

Foto: Vin Corcova Roy & Damboviceanu

Scorpion

Nativul din zodia Scorpion este incapatanat, plin de curiozitate,energic, ambitios, perseverent si foarte hotarat.

Cadoul pentru Scorpion trebuie sa fie unul special, diferit, care sa il multumeasca si sa ii demonstreze ca ti-au trebuit cateva luni in care ai economisit pentru a il cumpara.

Sugestii: parfumuri, bijuterii rafinate, rochii de seara, un abonament la un salon cosmetic, un telefon mobil sau un Nintendo Wii.

Foto: Parfum Heat by Beyonce Apa de Parfum 50 ml, Pret: 150 lei

Sagetator

Sagetatorii sunt firi intuitive, inteligente, fara rabdare si uneori tensionate, comunicative, active si pline de viata.

Aceasta zodie nu este pretentioasa in ceea ce priveste cadourile primite. Ii poti oferi lucruri pe care tu ai vrea sa le primesti sau cadouri obisnuite, pentru care nu ai strabatut intreg orasul.

Sugestii: tricouri, albume cu trupa lui preferata, set de cosmetice, bilete la un concert sau la teatru, cani cu modele haioase.

Foto: Bijuterii cu camee de la bijuteria Tamara

Capricorn
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.