Setari Cookie-uri

Astrologie: Cadouri pentru fiecare zodie

Este aniversarea unei persoane dragi tie. Pierdeti ore intregi vorbind la telefon, facand planuri legate de petrecere, vestimentatie,accesorii, invitati, tort. Totul este roz pana cand iti amintesti ca trebuie sa ii cumperi cadou, iar tu nu ai nici cea mai mica idee legata de ce ai putea cumpara.

Persoanele nascute sub zodia Capricorn sunt destul de pesimiste, atasate de persoanele cu care interactioneaza, foarte ambitioase si perseverente.

Capricornul are nevoie de cadouri specifice lui, care sa il caracterizeze si sa il multumeasca.

Sugestii: posete, laptop, o fotografie cu rama de argint, pantofi, ochelari de soare, produse de aromaterapie.

Foto: Yankee Candle, Medium Jar 79lei, 65-90 ore de ardere

Varsator

Nativul Varsator este o persoana imaginativa, cu numeroase idei geniale, cercetatoare, optimista, cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat si destul de sensibila.

Pentru el cadoul in sine reprezinta surpriza, asadar incearca sa il tii in suspans si uimeste-l prin creativitatea ta.

Sugestii: un tricou personalizat, o carte cu mesaj, o excursie, un CD pe care sa fie inregistrate discutiile voastre cu cele mai ascunse secrete.

Foto: Tricou Kisses from London New Yorker de la New Yorker - Fishbone Sister

Pesti

Persoanele nascute sub semnul Pesti dovedesc multa ingeniozitate, sunt foarte intuitivi, cu multe idei pentru viitorul lor, prietenosi si visatori.

Orice cadou pe care il primesc ii determina sa zambeasca si sa fie fericiti. Asadar, nu va faceti griji deoarece nu sunt persoane pretentioase.

Sugestii: jucarii de plus, genti pentru laptop, un calendar personalizat, accesorii pentru par, produse de machiaj, flori, o seara la restaurantul sau preferat.

Foto: Exfoliant Cranberry de la Body Shop, Pret: 44.50 lei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.