Setari Cookie-uri

Astrologie: Cadouri pentru fiecare zodie

Este aniversarea unei persoane dragi tie. Pierdeti ore intregi vorbind la telefon, facand planuri legate de petrecere, vestimentatie,accesorii, invitati, tort. Totul este roz pana cand iti amintesti ca trebuie sa ii cumperi cadou, iar tu nu ai nici cea mai mica idee legata de ce ai putea cumpara.

Gemenii prefera cadouri practice, pe care sa nu le puna intr-un sertar al biroului si sa uite de ele. Ei au nevoie de lucruri pe care chiar le poate folosi.

Sugestii: laptop, telefon mobil, ceas, poseta, accesorii, un set de doua cani personalizate, MP3 Player.

Foto: Geanta Furla

Rac

Nativul din zodiacul Racului este extrem de sensibil si familist, romantic si sentimental. Asadar, cadoul potrivit pentru el trebuie sa arate ca ai pus suflet atat in gasirea lui, cat si in aranjarea si impachetarea sa.

Sugestii: bijuterii, poezii de dragoste, un parfum, un set de casti, o husa pentru telefonul mobil, un buchet mare de flori, o cutie de bomboane.

Foto: Cutie de bomboane Maripossa

Leu

Leul trebuie sa fie intotdeauna in centrul atentiei si tratat cu respect. De asemenea, este o persoana foarte sentimentala, care se daruieste complet unei relatii, indiferent de situatie.

Persoanele nascute sub semnul Leului nu sunt deloc pretentioase in ceea ce priveste cadoul. Ele doar trebuie sa afle ca tu ai avut intentia de a le face fericite.

Sugestii:
obiecte de vestimentatie, flori, puzzle personalizat, lumanari colorate sau parfumate, jocuri de societate.

Foto: Camasa House, Pret: 79 lei

Fecioara

Fecioara este considerata cea mai pretentioasa zodie, diplomata si foarte sincera. Inainte de a actiona, Fecioara analizeaza toate posibilitatile de mai multe ori, pentru a fi sigura ca nu a ratat nicio solutie.

Nativii zodiei Fecioara aseamana cadoul primit nu cu ocazia, ci cu caracterul persoanei care l-a oferit. Nu trebuie sa le oferi nimic ciudat, care sa ii nemultumeasca.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.