Setari Cookie-uri

9 semne ca esti conectata la sinele tau superior

Ceea ce ne face minunati, ceea ce ne insufleteste, este scanteia divina din noi.

6. Iti asumi responsabilitatea pentru propria ta fericire

Atunci cand esti conectata cu sinele tau superior, stii cat de puternica esti de fapt. Iti asumi constient rolul de creatoare a propriei tale vieti. Stii ca nimeni altcineva in afara de tine nu este raspunzator pentru fericirea ta si incetezi sa te mai victimizezi.

7. Iti accepti toate emotiile

Stii ca emotiile nu sunt nici rele, nici bune ci doar sunt. Le accepti pe toate, asa cum vin in sufletul tau, ca un observator si esti atenta la mesajul pe care ti-l transmit. Poti emaptiza cu ceilalti fara sa iei povara lor pe umerii tai.

8. Te iubesti neconditionat

Odata conectata la sinele tau superior, stii ca esti iubire. Te iubesti si iubesti neconditionat. Nu iti mai este teama sa spui nu atunci cand ti se cere ceva ce nu se aliniaza cu cine esti tu cu adevarat. Relatiile cu familia ta devin armonioase pentru ca ii accepti pe ceilalti asa cum sunt. Frica si rusinea sunt de domeniul trecutului. Traiesti in abundenta si incetezi sa mai crezi ca "nu meriti." Incetezi sa mai pui anumiti oameni pe un piedestal si traiesti fiecare clipa cu recunostinta.

Citește și:

9. Nu te iei prea in serios

Viata este facuta sa fie traita cu placere si veselie. Iti permiti sa gresesti, ai simtul umorului, te simti plina de creativitate si esti conectata la copilul tau interior.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.