Setari Cookie-uri

Cele 7 trasaturi de caracter ale unui spirit liber

Iata care sunt cele sapte trasaturi de caracter ale unei femei cu spirit liber.

Te-ai nascut sa fii un spirit liber. Sufletul stie asta si abia asteapta sa iti amintesti si tu. Un spirit liber este oricine persoana care isi traiaste viata la maxim, indiferent de cum arata viata. A fi un spirit liber nu inseamna iresponsabilitate si egoism ci a fi autentic. Inseamna sa actionezi in acord cu cine esti si nu in acord cu ce spunea lumea. Iata care sunt cele sapte trasaturi de caracter ale unei femei cu spirit liber.Te regasesti in ele?

Trasaturile unui spirit liber

spirit liber Foto: Maridav, Shutterstock

1. Incredere

Ca spirit liber, stii ca esti o fiinta uimitoare (la fel si oricine altcineva) - chiar daca s-ar putea sa nu simti asa tot timpul.

2. Independenta

Iei cele mai bune decizii pentru tine si nu lasi pe nimeni sa iti stea in cale sau sa te restrictioneze. Esti insa responsabila pentru actiunile tale.

3. Optimism

Alegi sa privesti lumea intr-un mod pozitiv, indiferent de negativitatea pe care o vezi in jurul tau. Paharul tau nu este pe jumatate gol sau pe jumatate plin . Este pur si simplu plin si il vei pastra asa!

Citește și:

4. Curaj

Ca spirit liber, nu te temi de schimbare pentru ca stii ca nu exista nimic mai satisfacator in viata decat sa te uiti inapoi si sa spui "Am reusit!"

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.