Setari Cookie-uri

Ezoteric: 7 obiecte feng-shui aducatoare de noroc si fericire

Cum sa atragi vibratiile benefice cu ajutorul obiectelor feng-shui!

Broasca

E de bun augur mai ales daca grijile care te coplesesc sunt materiale. Broasca reprezentata sugestiv cu o moneda in gura sau asezata de-a dreptul pe un morman de monede, aduce noroc la bani si prosperitate financiara. Energiile pe care le transmite posesorului o statueta cat de mica aduc mobilizare, intuitie si fler in afaceri. Ca sa te imbogatesti, este bine sa fie asezata cu fata catre intrarea principala a locuintei sau a biroului unde lucrezi. Cateva monede chinezest pastrate in portofel te ajuta si ele sa-ti inmultesti banii.

Pisica

Pisicutele simpatice si rotunjoare care par sa te salute cu labuta ridicata din vitrinele magazinelor cu articole chinezesti sau din restaurantele cu acelasi specific nu sunt acolo numai ca sa-ti aduca zambetul pe buze. Conform principiilor feng-shui, figurinele cu pisici sunt aducatoare de vesti bune si belsug. Tine una la locul de munca pentru a-ti spori castigurile banesti sau acasa, in sufragerie, pentru a aduce sanatate si bunastare tuturor locuitorilor din casa.

Citește și:

Clopoteii de vant

Te bucuri de clinchetul lor pe plaje sau la terese, dar nu te-ai gandit, poate, sa-ti achizitionezi unul. Nu e musai sa stai la curte ca sa-si gaseasca rostul in gospodaria ta. Ii poti agata pe balcon, de exemplu. Totusi, cel mai bine este sa se afle chiar la intrarea in fiecare camera, sau macar la usa de la intrare, ca sa nu te deranjeze noaptea zgomotul, agatat de usa sau de clanta , avand rolul de a bloca energiile negative inainte sa-ti treaca pragul.

Foto prima pagina: Comaniciu Dan, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.