Setari Cookie-uri

Noptile Beneficului energetic: Solstitiul de vara si Sanzienele

Timpul magic benefic iubirii, sanatatii si schimbarilor favorabile de destin.

Obiceiuri cu noroc de sanziene

Sunt multe si diferite de la o zona la alta a tarii. Pe unele meleaguri se respecta traditia focului de Sanziene, aprins in dealuri sau pe varf de munte, prin mijlocul caruia, daca treci in mod simbolic, se spune ca nu te va atinge niciun necaz tot restul anului, iar bolile nu se vor lega de tine. Conform altei superstitii, daca in dimineata zilei de Sanziene te speli cu roua adunata de pe plante din locuri curate, neumblate de oameni, ai toate sansele sa-ti gasesti alesul. Un trup stropit cu aceasta roua devine mai atragator, iar daca te speli pe fata cu aceasta apa, devii mai chipes.

Mai mult, tinerii indragostiti care se imbaiaza impreuna in ziua de Sanziene in apa unui rau vor fi de nedespartit pana la moarte.

Noaptea in care cerurile se deschid ar fi si una dintre cele mai prielnice pentru vraji si descantece. Numai cele de bun augur se prind acum, asa ca poti cere, cu folos, dragoste, sanatate sau dezlegare de farmece.

Citește și:

Foto prima pagina: Elena Schweitzer, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.