Setari Cookie-uri

Terapia cu ingeri: energia pozitiva care intervine in momentele de cumpana

Fiecare dintre noi are un inger adevarat, tot ce trebuie este sa-i constientizam prezenta si sa-i cerem ajutorul, pentru ca el sa ne ocroteasca si sa ne vindece sufletul.

„Si ma-nvata sa fac bine“

Desigur, perioada in care incerci sa intri in comuniune cu ingerii presupune un efort din partea ta, dar unul care sa vina natural, sa nu-l percepi ca pe o povara. Trebuie sa descoperi cumpatarea, sa ierti, sa lasi in urma ranchiuna, reprosurile, criticile, barfele, dorinta de razbunare. Si, cel mai important aspect, sa faci bine de care ori poti. Orice fapta buna a ta, indreptata catre o fiinta aflata in nevoie, iti va fi rasplatita in momentul in care te astepti mai putin. Dar nu trebuie sa faci bine cu gandul la rasplata, ci la alinarea pe care o aduci, cu propriile puteri, unui suflet.

Iubirea, cea pe care o simti si o oferi neconditionat, atrage bunavointa divina si interventia binecuvantata a ingerilor.

In cadru specializat

Terapia cu ingeri nu e doar o vorba-n vant, ea exista si este practicata de multa lume, inclusiv de vedete nationale si internationale. Poti participa la cursuri de initiere coordonate de ghizi specializati, care sa te indrume si sa te invete sa comunici cu ingerii si sa-ti duci misiunea mai departe.

Citește și:

Foto prima pagina: Bruce Rolff, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.