Setari Cookie-uri

4 pasi pentru a-ti schimba viata in bine

Chiar si o mica schimbare de atitudine poate genera o schimbare majora in bine in viata ta.

schimbare in viata Foto: FCSCAFEINE, Shutterstock

Ne aflam la jumatatea anului, intr-o luna incarcata din punct de vedere energetic, in care putem aduce schimbari majore in viata noastra. Poate ca este momentul potrivit sa vindeci o situatie care iti da batai de cap de multa vreme.

Chiar si o mica schimbare de atitudine poate genera o schimbare majora in bine in viata ta. Iata cum ce poti face.

1. Alege o zona a vietii tale in care te simti blocata, fara speranta sau pierduta

Exista ceva in viata ta care simti ca nu se va schimba niciodata? Nu esti singura. Poate ca e vorba de ceva important precum sanatatea, finantele sau ceva minor. Cand ai citit titlul acestui paragraf, care a fost primul lucru care ti-a venit in minte? Probabil ca este ceea ce trebuie iar intuitia ta a functionat.

2. Fii deschisa sa privesti aceasta problema dintr-o perspectiva noua

Citește și:

Desi crezi ca seful va continua sa iti refuze marirea de salariu, incepe sa te joci cu ideea ca este totusi posibil. Cand credem ca schimbarea este posibila, ne vin in minte optiuni si abordari noi. Odata ce crezi in posibilitatea cresterii venitului tau, intuitia ta va incepe sa caute modalitati de a face acest lucru.

3. Creeaza-ti o mantra care sa iti reaminteasca de noua ta viziune

Creierul uman se poate bloca precum un disc care sare, intr-un gand negativ. Mantra te va ajuta sa te deblochezi si sa gandesti in afara limitelor auto-impuse.

4. Urmareste cum se schimba situatia

Atunci cand iti schimbi atitudinea, iti schimbi si energia. Noua ta atitudine te va va face mai deschisa, ceea ce va fi simtit de Univers si de ceilalti oameni. Te va ajuta, de asemenea, sa recunosti oportunitatile si posibilitatile care probabil au existat tot timpul fara ca tu sa le observi. Poate ca seful tau dificil nu se va schimba, insa noua ta abordare te va ajuta sa mergi la serviciu cu placere. Si nu uita ca schimbarea perspectivei noastre asupra unei persoane poate uneori sa influenteze energia acelei persoane si felul in care aceasta ne trateaza.

Citește și:

Nu te opri aici! De indata ce incepi sa vezi rezultate, incepe sa lucrezi pe un alt aspect al vietii in care te simti blocata.

Foto prima pagina: leolintang, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.