Setari Cookie-uri

Vrei sa eviti conflictele? Fii constienta de energia pe care o emiti

In fiecare vorba si gest, in fiecare cadou pe care il oferi, in fiecare creatie de-a ta pui energia ta.

energia ta Foto: Yuganov Konstantin, Shutterstock

Adeseori in relatiile noastre cu ceilalti - fie ca este vorba de cuplu, profesie, familie, facem ceea ce credem ca trebuie sau le-ar face celorlalti placere dar, cu toate acestea, apar conflicte, nemultumiri si frustrare. De aici pana la a da vina p celalalt este un pas foarte mic. Este insa celalalt chiar atat de rau sau nerecunoscator pe cat il credem? Sau este vorba, de fapt, despre noi?

Ti-am mai povestit in articolele precedente ca totul in Univers este energie. Aceasta este una dintre explicatiile antipatiei sau simpatiei pe care le simtim instantaneu fata de cineva. Chiar si persoanele care nu si-au dezvoltat abilitatile extra-senzoriale sau nu desfasoara practici spirituale, au aceasta capacitate de a "citi" energia celorlalti. Atunci cand aceasta este diferita de a noastra iar vibratia ne este joasa, poate aparea sentimentul de respingere.

Citește și:

In fiecare vorba si gest, in fiecare cadou pe care il oferi, in fiecare creatie de-a ta pui energia ta. Aceasta este prezenta acolo iar ceilalti o pot simti. Prin urmare, atunci cand faci ceea ce "trebuie" sau ceea ce asteapta altii de la tine fara sa fie din toata inima sau impotriva vointei tale, cealalta persoana va simti si va fi nemultumita. O imbratisare oferita din tot sufletul, cu iubire si recunostinta, va fi mai bine primita decat un cadou costisitor aruncat pe masa, la propriu sau la figurat.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.