Setari Cookie-uri

Fiecare prieten pe care il avem este un invatator ce ne oglindeste perfect

O prietenie are rolul de a scoate la suprafata cele mai frumoase calitati, dar si cele mai ignorate slabiciuni.

Care sunt ingredientele unui business de succes?

Business-ul nostru este inca la inceput, stim de unde am plecat si ca drumul este ascendent, fara sa-i fi trasat vreo limita. Ne propunem sa-l crestem pe masura ce crestem si noi alaturi de comunitatea “Puterea Ta, Imaginea Ta” si experienta ne va invata care este raspunsul (rad). Promitem ca atunci cand il vom avea, vom face un Tea Talk exact pe aceasta temaJ

Cum gasiti numitorul comun?

Comunicam oricat de mult avem nevoie pana ajungem la o idee, o propunere acceptata de toate trei. Este foarte important ca fiecare dintre noi sa simta ca isi aduce contributia in proiect prin ceea ce este cu adevarat. Respectul si aprecierea pe care le purtam una alteia ne ajuta sa ajungem destul de repede pe un teren comun.

Cum va atrageti clientii?

Exemplul personal si calitatea contributiei noastre la inspirarea comunitatii sunt principalele atuuri care ne aduc clientii cu care putem lucra. Si desigur, recomandarile clientilor multumiti. Ne bucuram sa avem participanti de calitate la fiecare din evenimentele noastre, coachi, consultanti de imagine, oameni de business, antreprenori si jurnalisti sau scriitori, creand astfel premisele unor colaborari viitoare in interiorul comunitatii.

Citește și:

Povestiti-mi despre urmatorul eveniment.

Urmatorul eveniment va fi cea de-a parta editie din seria Tea Talk-urilor « Puterea Ta, Imaginea Ta » si care va avea ca subiect de dezbatere Prietenia. Indiferent daca am avut sau inca avem in vietile noastre prietenii frumoase care ne incarca cu energie pozitiva sau dimpotriva, am avut experiente dureroase in care ne-am simtit tradati, parasiti sau am renuntat noi insine la niste persoane apropiate, dintr-o relatie de prietenie avem intotdeauna de invatat. Putem sa invatam prin propriile noastre trairi sau din experienta impartasita de alti oameni, ambele ajutandu-ne sa facem alegeri mai inspirate in viitor.

Ii invitam pe toti cei interesati, sa ni se alature la un ceai aromat si sa ne impartaseasca gandurile lor, legate de aceasta tema, sambata 16 septembrie 2017, incepand cu ora 17 :00.

Citește și:

Locatia evenimentului a fost aleasa si de data aceasta cu foarte mare grija : Kaleidoscope book.a.rest, un spatiu deschis, luminos, si plin de caldura, un nod de oameni si de carti, biblioteca, galerie de arta si forum.

Va asteptam cu drag !

Foto interior si prima pagina: Rawpixel.com, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.