Setari Cookie-uri

Plante cu efecte magice care te protejeaza impotriva energiilor negative

Plante magice care pot atrage norocul de partea ta si sunt aliatii tai impotriva duhurilor rele.

Se spune ca, daca prinzi din zbor o frunza care cade din copac in prima zi de toamna, vei fi ferita de raceli toata iarna. Aceasta si multe alte superstitii din batrani, unele cu un miez de adevar dovedit stiintific, te pot ajuta sa atragi norocul de partea ta.

Plante magice care atrag bunastarea, dragostea si norocul

Iedera, daca creste pe o casa, ii ocroteste pe locatarii acesteia de spiritele rele. Tot iedera, purtata de o mireasa in ziua nuntii, aduce fericire in casnicie.

iedera

Florile de soc au si ele darul de a aduce noroc mirilor, daca sunt purtate la nunta. Iar daca presari frunze de soc in toate colturile unei incaperi, umpli spatiul de energie pozitiva.

Florile de iasomie atrag belsug si bogatii.

Busuiocul alunga gandurile rele, functioneaza ca un scut impotriva blestemelor si este un redutabil protector al familiei. Atrage dragostea, iar daca-l poti in portofel, iti aduce bani. La fel se intampla cu semintele de mac.

Citește și:

plante magice

Petalele de trandafiri presarate in dormitorul conjugal readuc armonia in cuplu.

Florile de galbenele presarate sub pat sau tinute intr-un saculet pe noptiera te ajuta sa ai vise premonitorii. Sau, cel putin, un somn odihnitor.

Rozmarinul tine departe negativitatea si cosmarurile. La fel actioneaza uleiul de anason.

O crenguta de stejar purtata mereu la tine te protejeaza de necazuri ca un veritabil talisman. Iar agatata la intrarea in casa, devine veritabil scut impotriva energiilor malefice.

Femeile care isi doresc sa ramana insarcinate isi vor vedea visul cu ochii daca poarta mereu o ghinda in buzunar.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.