Setari Cookie-uri

7 semne de la ingerul tau pazitor

Atunci cand incepi sa te deschizi catre ingerul tau pazitor si sa ii ceri ajutorul, semnele se arata.

Fiecare dintre noi primeste la nastere un inger pazitor care ne vegheaza cat traim. Aceasta entitate, invizibila cu ochii fizici, se afla in permanenta langa noi pentru a ne sustine, pazi si calauzi. Depinde doar de noi sa intram in contact cu ea. Iata sapte semne care arata ca ai inceput sa comunici cu el.

Semne ca ingerul tau pazitor este langa tine

inger pazitor foto: Vichy Deal, Shutterstock

1. Gasesti pene

Penele -in special cele albe, sunt unul dintre cele mai puternice semne asociate cu prezenta ingerului pazitor, mai ales daca te afli intr-o zona in care nu te-ai astepta sa vezi asa ceva. Ingerii lasa semne pentru a-ti reaminti ca sunt mereu alaturi de tine.

2. Vezi curcubeul

Curcubeul are o semnificatie spirituala. Daca vezi un curcubeu care apare fara sa ploua, este mai mult decat probabil un semn trimis de un inger. Ii place sa iti reaminteasca faptul ca nu esti singura.

Citește și:

3. Observi nori cu forme ciudate

Norii care au forme neobisnuite- pasari, oamen, ba chiar ingeri, reprezinta adesea un semn ca ingerul pazitor te supravegheaza si incearca sa te ghideze intr-o anumita directie.

4. Schimbarea temperaturii

Daca simti o schimbare aleatorie a temperaturii, ingerul pazitor este foarte aproape de tine. Ingerii pazitori calatoresc si exista prin frecventa si vibratie iar prezenta sa langa tine poate schimba modul in care reactioneaza moleculele de aer si temperatura acestuia. Fii foarte atenta, deoarece ingerul tau pazitor are sa iti comunice ceva important.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.