Setari Cookie-uri

5 semne care indica o vibratie scazuta

Dezechilibrul din lumea noastra interioara se reflecta in lumea noastra exterioara.

vibratie redusa foto: GlebSStock, Shutterstock

Desi este ideal sa ne mentinem in permanenta intr-o stare de vibratie ridicata, oamenii oscileaza intre aceasta si niveluri mai joase. Iata cinci dintre semnele care indica o vibratie scazuta si ce anume poti face.

1. Cultivi regretele

Regretele te definesc pe baza a ceea ce ai facut sau nu ai facut in trecut. In loc sa iti blochezi potentialul cu regrete, revin-o in prezent, locul in care ai puterea de a face o schimbare. Doar aici iti poti ridica vibratia si deveni o persoana mai buna.

2. Ii invinovatesti pe altii pentru problemele tale

Fiecare persoana si fiecare intamplare ne invata ceva si ne ajuta sa avansam catre scopul nostru superior. Atunci cand nu percepem lucrurile in acest fel, avem tendinta sa ii invinovatim pe altii. In loc sa ne asumam responsabilitatea pentru noi insine si viata noastra, aratam cu degetul. Nu numai ca ne pierdem puterea dar vibratia noastra este extrem de scazuta.

Citește și:

3. Caderea in capcana mentalitatii de victima

Dezechilibrul din lumea noastra interioara se reflecta in lumea noastra exterioara. Avem relatii nefericite, cariere necorespunzatoare sau pur si simplu ne dam vietile peste cap. Credem ca este ceva in neregula cu lumea cand, de fapt, cauza este in noi. Lucrand la vindecarea si echilibrul nostru interior, ne modelam realitatea.

4. Ii judeci pe ceilalti

Ceea ce judecam la altii avem in noi insine. Este lucrul pe care il uram cel mai mult in noi. Judecandu-i pe altii, aratam spre umbra noastra fara ca macar sa stim. Ceea ce detestam in noi, detestam in altii. Aceasta este din cauza nevoii noastre profunde de vindecare. O persoana care isi accepta propriile umbre accepta umbrele pe care le vede in altii

5. Doresti sa ai intotdeauna dreptate

Problemele lipsei de incredere in sine ne imping sa incercam sa avem intotdeauna dreptate. Atunci cand demonstram ca altii gresesc, ne demonstram autoritatea, crezand ca dam de dovada de forta si siguranta prin stimularea ego-ului. Evitam sa gresim pentru ca ne va face sa ne simtim nesigure, slabe si tematoare. Odata ce ne eliberam de tiparul de gandire "eu impotriva voastra" si ne acceptam vulnerabilitatea, putem atinge pacea interioara.

Citește și:

Vibratiile inferioare au nevoie de siguranta intr-o masura atat de mare incat oamenii prefera sa traiasca intr-o iluzie fabricata, limitativa, in care simt un sentiment de siguranta decat sa accepte natura incerta a realitatii.

Foto prima pagina: FCSCAFEINE, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.