Setari Cookie-uri

4 motive pentru care te simti pierduta

Sa te cunosti, sa stii cine esti reprezinta o calatorie care merita facuta oricand!

cand te simti pierduta foto: Vilina, Shutterstock

Sa te simti pierduta din cand in cand este normal. Nimeni nu gaseste raspunsuri la intrebarile existentiale ale vietii din prima. Sa te cunosti, sa stii cine esti reprezinta o calatorie care merita facuta, poate una dintre cele mai sublime.

Exista patru motive frecvente pentru care ne stimtim pierdute, iar fiecare dintre acestea ne invata cate ceva.

1. Pierderea legaturii cu inima si sufletul

Una dintre capcanele in care cad oamenii de obicei este ca isi asculta mai mult mintea decat sufletul si ce are acesta de spus. Pune mintea pe mute din cand in cand pentru a auzi adevarul si intelepciunea sufletului tau. Evita sa asculti prea mult ce spune toata lumea si asculta-ti inima.

2. Trairea vietii dupa preferintele altora

In copilarie, viata ta a fost deja predeterminata intr-o anumita masura, de catre oamenii din jurul tau cum ar fi parintii, profesorii, rudele, prietenii si altii care credeau ca stiu ce este potrivit pentru tine. Cu totii au uitat sa te intrebe ce voiai tu. Cel mai adesea, dorinta lor pentru tine era ceea ce ei insisi isi doreau in viata lor.

Citește și:

Atunci cand nu realizezi ca esti o fiinta unica si cauti modalitati de a supravietui, tii cont de capriciile celorlalalti, te identifici cu acestea si crezi ca reprezinta adevarul absolut. Atunci cand traiesti cum iti dicteaza altii, iti neglijezi sinele tau real si te simti pierduta pentru ca nu esti pe calea ta.

3. Esti condusa de frica

Frica prospera in absenta increderii. Deconectarea de la inima si suflet duce la pierderea increderii in tine. In consecinta, traiesti in frica acasa si la locul de munca. Frica iti afecteaza procesul de luare a deciziilor, relatiile, tot ceea ce faceti. Te simti pierduta, iti pierzi echilibrul si iti faci viata nefericita.

Dar, odata ce te conectezi la inima si sufletul tau, esti vindecata de iubire. Iubirea cucereste toate temerile tale. Dragostea iti aduce pace si te ajuta sa iti descoperi pasiunea in viata.

Citește și:

Si chiar daca frica va fi mereu prezenta pentru a actiona ca paznic, nu vei mai fi guvernata de ea.

4. Ai un sentiment distorsionat despre sine

Atunci cand te simti pierduta, ai o imagine de sine distorsionata. Nu vezi cine esti cu adevarat, potentialul tau, capacitatea ta de a iubi, pasiunile si adevarul tau. Te percepi ca fiind lipsita de importanta, incapabila si comuna.

Conectarea la sine este singura cale de a iesi din aceasta situatie. Afla care este scopul tau in viata, pasiunea ta, ce anume te inspira.

Incepeti sa va cunoasteti, raspunzand la aceste intrebari si sa vedeti unde exista distorsiunea.

Foto prima pagina: Arlo Magicman, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.