Setari Cookie-uri

3 pasi pentru a-ti implini visul

Ai curajul sa incerci sa vezi orizonturi noi si sa te avanti pe teritorii neexplorate pentru a debloca noi aspecte ale potentialului tau.

indeplinirea visului foto: Alberto Andrei Rosu, Shutterstock

E minunat sa ai obiective mari in viata. Insa nu le poti atinge fara sa faci schimbarile necesare in viata ta. Cel mai adesea aceste schimbari sunt grele si chiar te pot impinge la limita. Totul depinde de tine si de cat de hotarata esti sa iti implinesti visul. Iata trei pasi care te vor ajuta.

1. Accepta schimbarea

Acceptarea ideii de schimbare este primul pas pe care trebuie sa il faci. Aceasta inseamna ca trebuie sa iesi din zona ta de confort si sa fii deschisi la orice ar putea veni in calea voastra. Sa ai curajul sa incerci sa vezi orizonturi noi si sa te avanti pe teritorii neexplorate pentru a debloca noi aspecte ale potentialului tau.

Asigura-te insa ca intentiile tale pentru schimbare se bazeaza pe o chemare interioara si nu pe ceea ce alti oameni doresc ca tu sa faci.

2. Fa-ti temele

O casa nu se construieste niciodata fara un plan. Trebuie sa ai propriul design, sa cauti materialele potrivite pentru designul tau si sa cauti ajutorul expertilor din acest proiect.

Citește și:

Acelasi lucru este valabil si cand intentionezi sa iti schimbi viata. Trebuie sa stabilesti un plan clar despre modul in care doresti sa fie viata ta. Apoi sa cauti resursele potrivite pentru realizarea planurilor tale. Inainte de a trece la actiune, sondeaza-ti sufletul. Da-ti mai multe optiuni. Citeste carti. Asculta experti. Participa la numeroase seminarii si conferinte online. Afla cum au facut altii.

Fa-ti planuri de rezerva pentru stabilirea obstacolelor si asigura-te ca ai instrumentele necesare pentru noile tale angajamente. Inspira-te din experientele altor oameni. Facand aceste lucruri, iti va fi mai putin frica sa faci saltul. Conecteaza-te cu ceilalti, ca sa nu te simti singura in calatoria ta.

3. Actioneaza conform cu decizia ta

Cand ai deja tot ce iti trebuie, ia decizia. Nu astepta ca momentul potrivit sa apara inainte de a actiona, pentru ca nu va aparea. Nu veti fi gata pana cand nu vei actiona. Toti oamenii au aceasta tendinta de a amana si de a face lucrurile numai atunci cand se simt pregatiti. Insa prea multa amanare te va duce doar la oportunitati ratate. Universul nu te va astepta la infinit. Actionand acum castigi jumatatea bataliei. Deci, nu astepta marile oportunitati. Utilizeaza oportunitatea divina de acum. Profita de momentul prezent.

Citește și:

Foto prima pagina: Bruce Rolff, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.