Setari Cookie-uri

5 pasi pentru a -ti implini visele in 2018

Daca eu am reusit sa imi vad visul implinit, in mod sigur vei putea si tu.

indeplinirea viselor foto: Alena OzerovaShutterstock

Stiu ca te gandesti ca inca ai timp sa iti faci lista de dorinte pentru 2018 insa in mai putin de doua saptamani vine Craciunul si este bine sa te prinda cu temele facute. In urma cu sapte ani, agatam intr-un pom de Craciun din Brazilia un biletel cu dorinta mea. Imi doream sa devin o autoare publicata. In aprilie 2012, acea dorinta devenea realitate in mod miraculos la o editura din Marea Britanie. Daca eu am reusit sa imi vad visul implinit, in mod sigur vei putea si tu. Iata ce poti face.

1. Conecteaza-te cu inima ta

Se spune ca Universul sprijina implinirea acelor dorinte care vin din suflet. Spre exemplu, nu iti dori un obiect doar pentru ca il are colega ta. Nu iti dori o relatie doar pentru ca te simti sigura. Inima te va ghida catre acele lucruri de care ai cu adevarat nevoie si care iti vor face viata mai frumoasa.

Citește și:

2. Scrie dorintele tale pe hartie, intr-un mod cat mai concis si mai clar

Universul iti da ceea ce ii ceri, iar daca tu nu ai claritate in idei rezultatele pe care le vei obtine vor fi amestecate. Pune si un termen limita. De exemplu, iti poti seta ca obiectiv ca pana la sfarsitul urmatorului an sa iti gasesti sufletul pereche. Nu cred ca exista un numar minim sau maxim de dorinte pe care este bine sa ti-l pui. Nu ezita sa le scrii pe toate si nu te forta sa inventezi unele care nu apar natural doar ca sa fie.

3. Vizualizeaza-te in postura persoanei careia i s-au implinit dorintele

Imagineaza-ti cum te vei simti atunci cand dorintele tale se vor indeplini, cum va arata viata ta. Bucura-te si fii recunoscatoare inca de pe acum. Nu iti concentra energia asupra a ceea ce iti lipseste acum, ci a rezultatului dorit. Doar avand vibratia corespunzatoare, a dorintei implinite, o vei putea atrage in viata ta.

Citește și:

indeplinirea viselor foto: Masson, Shutterstock

4. Cultiva increderea

Degeaba formulezi corect si vizualizezi daca nu ai incredere ca meriti sa tie se intample lucruri bune sau sa fii iubita. Cultiva increderea in tine si in faptul ca Universul este de partea ta.

5. Actioneaza

Odata pregatirea mentala si emotionala facuta, actioneaza. Asta inseamna sa fii atenta la semne in permanenta si sa incepi sa faci pasi in directia implinirii viselor tale. Spre exemplu, pentru a deveni o autoare publicata primul pas pe care a trebuit sa il fac a fost sa reincep sa scriu fictiune.

Bonus: scrie dorintele tale pe o bucata de hartie, introdu-o intr-un glob si agata-l in ajunul Craciunului in brad. Ai incredere ca spiritul Craciunului iti va indeplini dorintele.

Foto prima pagina: Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.