Setari Cookie-uri

Universul comunica cu tine prin cifre

Constiinta este o parte a Inteligentei Universale si, uneori, incearca sa ne trimita un mesaj.

numerologie

Sa vezi un numar compus din trei cifre precum 111 sau 222 poate fi o coincidenta insa daca se intampla des, este momentul sa te intrebi care este mesajul.

Numerele reprezinta geometrie bidimensionala, iar geometria este limbajul Universului in care traim. Constiinta este o parte a Inteligentei Universale si, uneori, incearca sa ne trimita un mesaj. Acesta iti este trimis sa te ajute sa faci fata schimbarilor din viata ta sau sa iti arate ca esti pe calea cea buna. Mesajele trimise de Univers te ajuta sa intri in contact cu sinele tau autentic.

Acest proces include transmutarea si curatarea vechilor credinte, tipare de judecata, resentimente, furie, frica, indoiala si toate lucrurile care te impiedica sa iti traiesti adevarul. Atunci cand incepi sa il vezi, incepi sa vezi si simboluri si numere care contin mesaje in sine. Iata cateva dintre cele mai des intalnite.

Citește și:

Mesajul aflat in numere care se repeta

111- Deschiderea unui portal energetic

Un portal energetic este deschis pentru tine, care le permite gandurilor tale sa se manifeste in realitate. Acorda o atentie deosebita gandurilor tale si asigura-te ca acestea se focuseaza asupra a ceea ce iti doresti.

222 - Cultivarea credintei

Aceasta cifra tripla te incurajeaza sa ai credinta ca totul va fi bine. Nu trebuie sa iti faci griji pentru nimic, deoarece aceasta situatie se rezolva pentru toti cei implicati.

333 - Comunicare cu Maestrii Inaltati

Maestri Inaltati te sprijina in demersurile tale si lucreaza cot la cot cu tine.

444 - Ingerii te inconjoara

Acest numar triplu iti comunica faptul ca esti inconjurata, iubita si sustinuta de mii de ingeri.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.