Setari Cookie-uri

6 semne ca te-ai nascut sa fii saman

Samanii sunt o punte de legatura intre natura si oameni si sunt inzestrati cu puteri spirituale unice.

saman foto: Natalia Yankelevich, Shutterstock

Ce ai spune daca ai stii ca te-ai nascut pentru a fi saman? Da, si femeile pot indeplini acest rol. Poate parea provocator, nu-i asa? Poti fi speriata din cauza vietilor trecute in care ai fost persecutata pentru darurul tau.

In ziua de astazi, nu mai este nici un pericol. Informatia circula liber iar oamenii apeleaza la indrumarea celor capabili sa perceapa lumea dincolo de valul celor cinci simturi. Chiar si asa, e nevoie de curaj dar si sa iti gasesti tribul pentru a-ti imbratisa si exprima darul. Primul pas este sa stii ca il ai. Iata sase semne care indica faptul ca e posibil sa te fi nascut pentru a fi saman.

Cum stii ca esti capabila sa percepi lumea dincolo de simturi

1. Te simti atrasa sa contribui la ridicarea vibratiei globale

Se vorbeste despre faptul ca planeta si, implicit, umanitatea evolueaza si atinge un nou nivel de constiinta. Din ce mai multi oameni incep sa isi puna intrebari la rostul existentei lor pe Pamant si sa puna sub semnul intrebarii valorile societatii traditionale. Mai mult decat atat, te simti atrasa sa contribui la acest proces si sa il sustii in mod constient.

Citește și:

2. Ai nevoie de singuratate pentru a te reincarca si a creste

Deoarece samanii sunt fiinte multidimensionale care danseaza intre lumea vazuta si cea nevazuta, trebuie sa va retragi intr-un loc unde te simti cel mai mult acasa. In aceasta singuratate te poti conecta cu toate dimensiunile constiintei tale.

3. Simti nevoia sa fii in natura

Samanii sunt o punte de legatura intre natura si oameni. Simti ca esti aliniata atunci cand esti in natura. Simti ca esti vocea prin care natura vorbeste.

4. Simti chemarea spirituala de a vindeca oamenii, animalele si natura

Simti nevoia de a usura suferinta oamenilor, a animalelor si a naturii. Nu inseamna neaparat ca trebuie sa devii un vindecator. Este suficient sa transmiti intentia ta pozitiva catre toate fiintele vii.

5. Ai puteri spirituale

Samanii sunt inzestrati cu puteri spirituale unice care includ puteri paranormale, viziuni vindecatoare, vindecarea oamenilor prin atingere sau comunicarea telepatica.

Citește și:

6. Simti ca nu te potrivesti

Samanii traditionali aleg sa locuiasca la marginea satului. De aceea, samanii moderni au senzatia ca nu se potrivesc. Nu este asa. Ai nevoie doar sa intalnesti oamenii care inteleg importanta darurilor tale si sa iti ofere spatiul de care ai nevoie.

Foto prima pagina: Fernando Cortes, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.