Setari Cookie-uri

10 afirmații de fericire (de repetat zilnic)

Ai stat vreodată în fața oglinzii și te-ai privit în ochi? Ai stat și te-ai văzut plângând și râzând? Ți-ai vorbit? Ți-ai spus cuvinte de supărare, iar în altă zi ți-ai dat seama cât ești de frumoasă și ți-ai spus asta cu voce tare?

Multe dintre noi fug de propria persoană. Ne este frică să stăm singure în liniște și să ne ascultăm gândurile și bătăile inimii. Cine știe ce rău ar putea să se abată asupra noastră într-un moment de liniște asurzitoare... Complet greșit. Să petreci timp cu tine este unul dintre cele mai înțelepte alegeri pe care le poți face în ceea ce te privește. Începe de la prima oră a dimineții - prepară-ți micul dejun, bea cafeaua fără să te grăbești, acordă-ți timp suficient pentru un duș, alegerea outfit-ului, aranjatul părului și machiatul. În tot acest timp privește-te în oglindă și descoperă-te. Privește-te atât de intens încât ajungi în interior, în inimă, și îi vorbești ei.

Afirmatii de fericire

Sursa Foto: Pixabay

Citește și:

Eu realizez de multe ori că nu am o relație atât de specială pe cât aș vrea cu mine, nu mă ascult și nici nu îmi vorbesc. Dar îmi propun asta în fiecare dimineață când mă pregătesc în fața oglinzii. Atunci îmi dau seama că trebuie să îmi acord mai mult timp și mai multă atenție. Uneori îmi zâmbesc, alteori, sincer, îmi vine să sparg oglinda. Îmi place să mă privesc în oglindă în fiecare stare prin care trec, când plâng, când râd și dansez, când sunt dezamăgită de mine.

Dar doar atât fac, mă uit și tac. Aș putea să fac mai mult, să îmi vorbesc sincer sau cel puțin să îmi repet o afirmație pozitivă care să mă întărească, cum ar fi:

Sunt fericit pentru că îmi fac o viață fericită.

Citește și:

Văd întotdeauna ceva bun în oricare persoană și în orice lucru.

Sunt sincer recunoscător pentru tot ce am.

Apreciez tot ce mă înconjoară și primesc tot ce îmi este oferit ca un cadou care îmi permite să învăț.

Starea mea de bine sporește cu fiecare răsuflare.

Tot ce îmi imaginez este realizabil.

Creez permanent în mine o mișcare de încredere, de certitudine și de credință.

Primesc toate ocaziile care îmi sunt oferite ca pe daruri ale vieții și trag învățăminte cu hotărâre și curaj.

Sunt artizanul propriei fericiri. Pot să schimb tot ce am ales să schimb în viața mea.

Când fac gol în minte și îmi deschid subconștientul, înțelepciunea și cunoașterea îmi sunt dăruite spre marele meu bine. Știu că tot ce-mi trebuie este deja în mine.

Citește și:

Afirmatii pozitive

Sursa Foto: Pixabay

Citind Meta Secretul am descoperit mai multe tipuri de afirmații, pentru diferite momente, care, repetate zilnic, pot aduce fericire și bunăstare în viața noastră. Le-am ales pentru astăzi pe cele care ne induc starea de fericire, căci odată ce suntem fericite găsim puterea să facem multe lucruri frumoase. Prin urmare, alege-ți și tu afirmația potrivită pe care să o repeți zilnic, iar când o repeți să o crezi și să o vizualizezi, și așteaptă să vezi rezultate. Nu vor întârzia să apară.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Galyna Andrushko

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.