Setari Cookie-uri

Carti interesante: ce citesc oamenii in metrou

Nu obișnuiesc să mă uit în telefoanele oamenilor care stau lângă mine în metrou, in schimb trag cu ochiul în cărțile pe care le citesc.

Oscar și Tanti Roz

Oscar are zece ani şi trăieşte într-un spital. Chiar dacă nimeni nu are curajul să i-o spună în faţă, el știe că va muri.

Duce un război cu părinții lui, cu doctorul care îl îngrijește și cu ceilalți angajați ai spitalului, însă există o singură persoană care pare să îl înțeleagă și pe care o acceptă – Tanti Roz, o infirmieră bătrână, neîntrecută în născocit poveşti moderne, adevărate lecţii de viaţă. carti interesante

Tanti Roz îl învață pe micuț să se apropie de Dumnezeu, căruia începe să îi scrie scrisori, rugându-l să îl viziteze, și, mai mult, îi propune micuțului să trăiască fiecare zi ca şi cum ar fi zece ani. Astfel, Oscar ajunge să-şi trăiască adolescenţa, să se îndrăgostească , să se căsătorească cu prima iubire, să o piardă şi, în cele din urmă, să regăsească dragostea la apusul unei vieţi ca o lumânare care arde la ambele capete.

Citește și:

Femeia în fața oglinzii

Romanul Femeia în fața oglinzii cuprinde poveștile a trei femei aparținând unor epoci și locuri diferite:

Carti literatura: Femeia in fata oglinzii Anne (tânără modestă) trăiește la Bruges în timpul Renașterii, Hanna (răsfățată a lumii bune) - în Viena imperială de la începutul secolului XX, iar Anny (actriță de o frumusește răpitoare) - în Hollywoodul actual.

Anne fuge de acasă în ziua nunții pentru a nu fi victima unui destin pe care nu și-l dorește, Hanna își părăsește soțul pentru a se descoperi pe sine cu ajutorul psihanalizei, iar Anny este stăpânită de nevoia de a se autodistruge prin droguri și alcool, refuzând procedurile care ar transforma-o într-un star.

Un partener ideal

Să găsească un tată potrivit pentru copilul pe care și-l dorește cu disperare pare o provocare destul de grea pentru Dr. Jane Darlington, profesoară de fizică și un adevărat geniu. Carti literatura: Un partener ideal

Citește și:

Datorită inteligenței ieșite din comun, Jane a fost respinsă în copilărie, iar acum încearcă să își ferească copilul de suferințele la care a fost supusă ea.

Asta înseamnă că trebuie să găsească un tată deosebit, care să contrabalanseze mintea ei sclipitoare – mai exact un bărbat care să-și exerseze mai mult mușchii decât mintea.

Jane se vede în situația în care trebuie să joace rolul unei prostituate de lux, pentru o noapte cu fundașul legendar al echipei Chicago Stars. Ca orice fotbalist, Cal Bonner are calități fizice impresionante, dar o minte invers proporțională cu acestea. Sau cel puțin așa ar fi trebuit...

#GIRLBOSS

Carti literatura: Girlboss #GIRLBOSS include povestea autoarei Sophia Amoruso și o serie de îndemnuri pentru trezirea la realitate, de observații pătrunzătoare (“Eșecul este invenția ta") și de povești despre ascensiunea brandului Nasty Gal. Sophia Amoruso susține că a avea succes nu are legătură cu popularitatea din liceu sau cu facultatea pe care ai urmat-o, ci este legat de încredere în instinctele proprii și despre felul în care îți asculți intuiția.

Citește și:

“Am trei sfaturi pe care aș vrea să vi le amintiți: Nu vă maturizați niciodată. Nu deveniți plictisitori. Nu deveniți niciodată conformiști. OK? Bine. Atunci hai să facem asta".

Viața e ușoară, nu-ți face griji

Diane s-a întors din Irlanda și este pregătită să își dea o nouă carti interesante șansă în romanticul Paris, locul de unde a plecat pentru a se uita pe sine după dureroasa pierderii a soțului și fetiței sale.

Cu ajutorul prietenului său, Felix, redeschide cafeneaua literară Oamenii fericiți citesc și beau cafea. Acolo îl întâlnește pe Olivier, un bărbat blând și atent, care înțelege refuzul ei de a deveni din nou mamă. Dar o întâmplare neașteptată o bulversează pe Diane și îi dă peste cap toată siguranța. Va avea ea curajul de a-și construi un nou cămin?

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Roman Seliutin

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.