Setari Cookie-uri

De ce renunță oamenii la visurile lor

Sunt în stare de orice pentru a-mi vedea un vis devenit realitate, chiar și pe cel mai mic vis dintre ele. Îmi place să le văd cum prind viață și cum îmi bucură inima. Poate că nu îmi va servi pe viitor la nimic, dar la momentul respectiv știu că a fost exact ce mi-am dorit.

6. Se complac în rolul de victimă

Ajungi să te complaci în rolul de victimă în momentul în care știi că ai persoane în jur dornice să te ajute de fiecare dată când ai nevoie. Doar că ele nu vor lupta pentru visul tău așa cum ți-ai dori, iar atunci s-ar putea să fii dezamăgită. Dacă îți place să te plângi de fiecare dată, să îți spui că ești neajutorată, renunță la această atitudine. Persoana care își vede visul cu ochii este o persoană optimistă și încrezătoare.

7. Se tem mai mult de eșec decât își doresc să reușească

Faptul că gândim prea mult nu ne ajută deloc, și asta pentru că atunci când gândim prea mult nu o facem în sensul bun, nu ne încărcăm cu gânduri pozitive, ci sunt griji adunate care ne țin pe loc. Din cauza acestui prost obicei ajungem să punem în cui orice vis și orice dorință, pentru că amalgamul de gânduri ne vor convinge că vom eșua în ceea ce ne-am propus, ci nu că vom reuși.

Citește și:

8. Nu vizualizează partea frumoasă

Dacă ești o persoană pesimistă, nu ai cum să vizualizezi partea frumoasă a lucrurilor, nu ai cum să înveți din fiecare eșec. Faptul că nu vizualizez partea frumoasă a lucrurilor te împiedică să vezi cât de frumos ar putea fi visul tău odată devenit realitate și astfel, vei renunța la el dinainte să faci primul pas.

9. Consideră că problemele lor sunt cele mai mari

Așa cum nu ești responsabilă de toate problemele din lume, așa nici problemele tale nu sunt cele mai mari și cele mai grave. Dacă te lași copleșită de probleme, visul tău nu o să vadă niciodată lumina realității.

10. Cred că țara în care se află nu îi ajută

Dacă am aștepta să primim ajutor în orice vrem să facem, e posibil să nu ducem la bun sfârșit nimic din ce ne-am propus. Încetează să mai crezi că nu te-ai născut în locul potrivit. Orice vis ai avea, poți face primii pași către realizarea lui chiar aici. Și ce dacă țara nu te ajută?! Demonstreză că poți și singură, iar satisfacția o să fie de două ori mai mare.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By MehendraArt

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.