Setari Cookie-uri

5 pași pentru a-ți îndeplini visurile

Intențiile tale ar trebui să se bazeze pe motivele care stau la baza visurilor tale.

visuri foto: Yudina_Elena, Shutterstock

Orice vis al tău poate deveni realitate cu un pic de efort, multă încredere și entuziasm din partea ta. Pune în aplicare următorii cinci pași pentru rezultate garantate.

Cum sa faci ca visurile tale sa devina realitate?

1. Stabilește intențiile corecte

Visele care nu se întemeiază pe intențiile potrivite sunt influențate de ego. Stabilirea intențiilor corecte te conectează la locul sacru din interiorul tau, care întruchipează deja stările pe care le dorești. Intențiile tale ar trebui să se bazeze pe motivele care stau la baza visurilor tale. Odată ce ai stabilit intențiile corecte, vei fi ghidată să acționezi în conformitate cu valorile profunde ale acestora.

2. Fă o listă clară a viselor și intențiilor tale

Visele tale devin tangibile atunci când le pui pe hârtie. Prin scrierea lor, vei avea o imagine mai clară a lucrurilor pe care doreșți să le ai și a ceea ce îți doreșto să devii. Acțiunea de a le scrie îți eliberează visele din inimă, ceea ce înseamnă că ești gata să le confrunți și să le pui în aplicare în lumea reală. Odată ce ai făcut lista, citește-o înainte de culcare noaptea și după ce te trezești, de dimineață, având încredere că se vor întâmpla în conformitate cu calendarul divin.

Citește și:

3. Fă-ți un vision board

Vision board-ul - un slide de powerpoint sau un carton pe care pui imagini reprezentative pentru visele tale, este extrem de util. Te ajută să rămâi în contact cu visele tale pe parcursul zilei pentru că le ai în permanență în fața ochilor. În al doilea rând, visele devin realitate atunci când creezi un spațiu sacru pentru ele. Găsești modele de vision board pe Internet

4. Caută-ți un coechipier care să te ajute să te ții de treabă

Împărtășirea viselor cu cineva în care ai încredere le face mai reale și mai accesibile. Căuta-ți un coechipier pe care știi că te poți baza. Cel mai adesea, acești oameni sunt cei dragi, care te susțin întotdeauna în ceea ce faci.

visuri foto: Ditty_about_summer, Shutterstock

Citește și:

5. Practică vizualizarea

Cel mai bun moment pentru a practica vizualizarea este înainte de a merge la culcare, deoarece mintea ta subconștientă își va face treaba în timp ce tu dormi. Începe prin a cere ceea ce doreșți, apoi lasă emoțiile să curgă ca și cum ți-ai fi îndeplinit deja visele. Folosește-ți toate cele cinci simțuri. Utilizează această practică în fiecare seară sau chiar în timpul zilei, atunci când simți.

Foto homepage: Poprotskiy Alexey, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.