Setari Cookie-uri

8 obiceiuri care îți vor schimba viața într-un an

Sunt doar 8 obiceiuri pe care să le adopți, 8 pași pe care să îi urmezi, 8 schimbări pe care trebuie să le accepți, dacă vrei ca la sfârșitul anului să vezi o îmbunătățirea în ceea ce privește starea ta de sănătate fizic și psihică.

Ca și tine, când vine vorba de diete, ritualuri și programe pe care trebuie să le respect, bat mereu în retragere. Nu pentru că nu aș crede în capacitatea lor de a face lucrurile să meargă, ci pentru că îmi este teamă de angajamente. Știind că pot oricând să fac acel ceva care mă va ajuta în mod miraculos, mă culc pe o ureche și aștept până în ultimul moment ca să mă apuc de el.

Obiceiuri care iti vor schimba viata

Sursa Foto> Shutterstock/ By Subbotina Anna

Partea bună când înaintezi în vârstă și te maturizezi este că începe să te preocupe mai mult propria persoană, începi să-ți asculți corpul și să-i dai sufletului sentimentele frumoase după care tânjește.

Mai pe scurt, căutăm să dobândim liniștea interioară, care vine atunci când corpul este sănătos, când sufletul este împăcat și mintea nu mai are atât de multe gânduri nefolositoare. Ca să ajungem acolo unde ne dorim, este un drum pavat cu capcane și piedici, dar uneori este mai scurt decât ne închipuim.

Citește și:

Dacă vrei ca la sfârșitul anului să vezi schimbarea aia în bine pe care o tot aștepți de ceva timp, am găsit o scurtătură pe care poți să o urmezi.

Obiceiuri pe care să le adopți urgent

1. Încetează să te mai plângi și fii recunoscătoare pentru ce ai.

2. Acceptă singurătatea și reinventează-te în acest proces.

3. Spune "Adio" persoanelor care nu aduc energie pozitivă în viața ta.

4. Petrece cât mai puțin timp în fața televizorului, în schimb începe să urmărești un serial online sau să vizionezi documentare.

5. Alege una dintre abilitățile pe care vrei să le perfecționezi și fă tot ce îți stă în putere ca să reușești.

6. Ține-te de obiectivele pe care ți le stabilește și nu privi în urmă.

Citește și:

7. Transpiră în fiecare zi (pe scurt, fă sport) pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit.

8. Învață din fiecare greșeală pe care o faci.

Obiceiuri care iti vor schimba viata

Sursa Foto: Shutterstock/ By Ditty About Summer

Personal, cred cu tărie că aceste 8 schimbări vor aduce cu ele pacea interioară și ne vor încuraja să fim oameni mai buni, mai blânzi, mai calmi. Cred cu tărie că la sfârșitul anului ne vom simți mai relaxate, nivelul de stres va scădea semnificativ și lucruri frumoase ni se vor întâmpla, pentru că atunci când accepți schimbările, viața începe să te răsplătească.

La fel, cred cu tărie că atunci când îți dorești ceva cu adevărat și ai credință că îl vei obține, ți se va întâmpla.

Ține minte: Ești propriul tău arhitect! Ești propriul tău arhitect pentru că tu îți creezi propria realitate, tu alegi să ai o gândire sănătoasă sau o minte plină de gânduri inutile, tu alegi să fii frumoasă, îngrijită, slabă și zâmbitoare.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Yuriy Seleznev

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.