Setari Cookie-uri

15 cărți audio pe care să le asculți oricând ai nevoie de motivație

Ajungi în fiecare zi indispusă la locul de muncă din cauza drumului lung și al aglomerației din mijloacele de transport în comun? Atunci ai nevoie de un audiobook care să te țină ocupată și să îți ridice constant moralul.

9. Chiar dacă ți-e frică, acționează - Susan Jeffers

Carti audio motivationale În cartea de față, Susan Jeffers oferă revelații și unelte de care ne putem folosi pentru a îmbunătățiți capacitatea de a face față oricărei situații, indiferent de intensitatea fricii care pune stăpânire pe noi. Ne vor ajuta să trecem dintr-un loc al durerii, paralizării și depresiei, într-unul al puterii, energiei și entuziasmului. Din audiobook-ul "Chiar dacă ți-e frică, învață" învățăm: cum poate fi imposibil să facem o greșeală sau să luăm o decizie greșită; cum să renunțăm la programarea negativă; cum este imposibil să fim înșelați; cum să spunem „da” tuturor situațiilor la care luăm parte; cum să ne creștem nivelul respectului de sine; cum să devenim mai hotărâți; cum să ne conectăm la energia din interior; cum să dăm naștere la mai multă iubire, încredere și satisfacție; cum să simțim mai multă bucurie; cum să ne facem visurile să devină realitate; cum să ne percepem ca având un scop și un rost.

Citește și:

Cărți audio în limba română

10. Alege-te pe tine însuți - James Altucher

Carti audio motivationale Audiobook-ul de față cuprinde o serie de povești extrase din experiențele autorului: „Înveți atât de multe, încât ai speranța că ai să găsești niște modalități să depășești acele eșecuri și să le lași în urmă.”. James Altucher este de părere că dacă noi nu ne alegem pe noi înșine, atunci altcineva are s-o facă, iar rezultatul nu va fi unul plăcut. „Dacă nu trăiești în lumea alegerilor, trăiești în cea a scuzelor.”.

11. Inima prosperă. Crearea unei vieți îndestulătoare - Julia Cameron, Emma Lively

Carti audio motivationale "Inima prosperă. Crearea unei vieți îndestulătoare" este un curs de 12 săptămâni, din care este recomandată parcurgerea unui capitol pe săptămână, întrucât la sfârșitul fiecărui capitol/fiecărei săptămâni există exerciții și o listă de „puncte de prosperitate”.

Citește și:

La bază, prosperitatea este o credință în ceva binevoitor – și convingerea că acel «ceva» ne va călăuzi și ne va păzi. Vom fi conduși în direcția bună, indiferent câți bani avem la dispoziție. Prosperitatea nu se referă niciodată doar la bani.” [Julia Cameron]

12. Cele 10 secrete ale succesului și păcii lăuntrice - Wayne W. Dyer

Carti audio dezvoltare personala În lectura actorului Nae Alexandru, acest audiobook prezintă 10 principii ale succesului și păcii lăuntrice care, practicate zilnic, ne vor ghida către sentimentul de liniște datorat cunoașterii păcii Spiritului în propria viață. "Cele 10 secrete ale succesului și păcii lăuntrice" a fost concepută din dorința de a-l ajuta pe cititor să simtă pacea lui Dumnezeu, care definește cu adevărat succesul.

Citește și:

13. Poți fi fericit orice s-ar întâmpla - Richard Carlson

Audiobooks Ce este fericire? Și unde o găsim? De cele mai multe ori, suntem tentați să o căutăm în stânga sau în dreapta, într-o situație sau într-o persoană, când, de fapt, fericirea reprezintă starea noastră naturală, pe care o umbrim cu gândurile, grijile și alte sentimente negative. În lectura actorului Ionuţ Grama, cartea audio a lui Richard Carlson face o analiză atentă a proceselor psihologice care obișnuiesc să țină oamenii captivi în starea de nefericire.

"Contrar credinţei populare, sentimentele negative nu trebuie studiate şi analizate. Când îţi analizezi sentimentele negative, de obicei sfârşeşti prin a te lupta cu şi mai multe. Nimic nu ţine în loc sentimentele negative decât propria ta gândire... Aminteşte-ţi că nu viaţa ta, ci gândirea ta este negativă. Această înţelegere va fi primul pas ce te va pune din nou pe calea spre fericire. Este nevoie de practică, dar poţi ajunge la punctul în care să îţi tratezi gândurile negative cum ai trata niste muşte la picnic: le goneşti şi îţi continui ziua." [Richard Carlson]

Citește și:

14. Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat - Steve Harvey

Carti audio motivationale Femeile? Femeile sunt făpturi gingașe, dar complicate. Au nevoie de o mulțime de lucruri si, cu toate astea, fericirea nu este garantată nici după ce dorințele le-au fost satisfăcute.

Bărbații? Bărbații sunt cu soluțile, nu cu discuțiile, motiv pentru care, pentru ei, cele mai amenințătoare cuvinte sunt „trebuie să stăm de vorbă”- replică care îi pune instant pe fugă.

Steve Harvey este actor de comedie, producător TV, personalitate radio și autor, iar "Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat" este un fel de manual cu strategii și tactici din joc.

15. Povestea neadevărată a vieții tale - Bryan Hubbard

Carti audio dezvoltare personala "Povestea neadevărată a vieții tale" este un audiobook de transformare personală, în care Bryan Hubbard ne ajută să înțelegem propria poveste și cele trei instanțe ale sinelui.

Citește și:

"Când vei vedea în sfârșit că întotdeauna a existat doar gândul în sine – că nu a existat niciodată un „tu” care nu era suficient de bun sau furios – poate începe posibilitatea adevăratei vindecări. Până când nu vei vedea în întregime procesul trecutului, vei continua să crezi că există un tu care deține controlul, care gândește atunci când are nevoie."

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Mr.Whiskey

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.