Setari Cookie-uri

15 cărți audio pe care să le asculți oricând ai nevoie de motivație

Ajungi în fiecare zi indispusă la locul de muncă din cauza drumului lung și al aglomerației din mijloacele de transport în comun? Atunci ai nevoie de un audiobook care să te țină ocupată și să îți ridice constant moralul.

Carti audio motivationale

Sursa Foto: Shutterstock/ By Robert Kneschke

Atunci când stăm de vorbă cu o persoană, impactul cuvintelor pe care le auzim este mult mai mare asupra noastră. Le primim și le păstrăm altfel în mintea și în inimile noastre. La fel se întâmplă și când ascultăm un discurs motivațional sau o carte audio menită să ne ajute în dezvoltare personală. Ceea ce ascultăm o să se imprime mai bine în interiorul nostru și o să ne aducem aminte mai ușor ce am auzit decât ce am citit, ca atunci când asculți o melodie care îți place mult și îi înveți piesele. Așa că m-am gândit să întocmesc o listă cu 15 titluri de cărți audio motivaționale care să te însoțească oriunde dorești.

Cărți audio motivaționale

1. Viteza Încrederii - Singurul lucru care schimbă totul - Stephen M. R. Covey

Citește și:

Carti audio motivationale Când ai încredere în tine, ești motivat să muți până și munții din loc. Când ești motivat să duci la bun sfârșit toate cele pe care ți le-ai propus, înseamnă că ai o oarecare încredere în tine. Prin urmare, când ai nevoie de motivație, ascultă cartea "Viteza Încrederii" și lucruri frumoase vor începe să se întâmple în viața ta. „Această carte poate schimba vieți. Covey ne ajută să înțelegem cum să oferim și să inspirăm încredere în orice persoană pe care o întâlnim. Aceasta este fundația pentru adevăr și succes suprem. O lectură foarte interesantă și revelatoare.” [Larry King]

2. Nu gândi! - Erik Wahl

Audiobooks Mulți dintre noi sunt de părere că puterea creativă aparține unui anumit gen de oameni: scriitori, pictori, poeți, cântăreți, etc. Adevărul este că, de fapt, creativitatea se află în fiecare dintre noi, iar redescoperirea acesteia reprezintă cheia pentru declanșarea potențialului pe care îl avem.

Citește și:

Prin urmare, cartea audio "Nu gândi!" ne ajută să vedem dincolo de tiparele clasice ale gândirii și ne oferă capacitatea de a realiza că suntem capabili de mult mai multe lucruri decât am crezut până acum.

3. Trezește uriașul din tine - Anthony Robbins Cartea

Carti audio romana "Trezește uriașul din tine – Cum să preiei imediat controlul destinului tău mental, emoțional, fizic și financiar!" este scrisă de antrenorul motivațional - Anthony Robbins, în timp ce cartea audio, care este cel mai lung audiobook din România (26 de ore și 3 minute), poate fi ascultată în lectura actorului Cosmin Șofron.

Scopul acestei cărți audio? „Să fie un semnal de alarmă care îi va provoca pe cei care și-au luat angajamentul să trăiască și să fie mai mult, să fructifice puterea care le-a fost dată de Dumnezeu. În această carte audio există idei și strategii care să te ajute să produci schimbări specifice, măsurabile și pe termen lung în tine însuți și în ceilalți.” [Anthony Robbins]

Citește și:

4. Puterea prezentului - Eckhart Tolle

Carti audio dezvoltare personala Din momentul în care alegi să trăiești în prezent, alegi să trăiești o viață fericită. „În cărțile sale, Tolle nu urmărește inducerea unei transformări spirituale subite în rândurile cititorilor, ci dorește, mai curând, să împărtășească o viziune complexă asupra psihologiei umane, ale cărei rădăcini merg până la budism, hinduism și islamul sufit. Majoritatea oamenilor nu trăiesc cu adevărat în prezent, având senzația că momentul următor este mai important decât cel actual. Pentru unii, este cu adevărat revelator să conștientizezi că-ți trăiești viața chiar acum.“ [Oliver Burkeman, The Guardian]

5. 101 Căi de a-ți transforma viața - Wayne W. Dyer

Citește și:

Carti audio Audiobook-ul lui Wayne W. Dyer ne pune la dispoziție 101 metode prin care viața noastră poate deveni mai plăcută și prin care ne putem simți împliniți, înțelegând că tot ceea ce ni se întâmplă are un scop și este menit să ne învețe o lecție.

"Sufletul tău - acel loc liniştit din interior - îţi stă la dispoziţie pentru a-i cere sfatul. Întotdeauna te va îndruma în direcţia bună." [Wayne W. Dyer]

6. Cele 7 obișnuințe ale persoanelor extraordinar de eficace - Stephen R. Covey

Carti audio in romana Fiecare dintre noi este altfel, fiecare dintre noi gândește diferit și vede lucrurile diferit, iar rolul audiobook-ului „Cele 7 obişnuinţe ale persoanelor extraordinar de eficace” este acela de a ne ajuta să înţelegem că există perspective diferite pe care oamenii le adoptă pentru a observa acelaşi lucruri.

Citește și:

Cele 7 obişnuinţe sunt: fii proactiv, porneşte la drum cu finalul în minte, prioritizează eficient, gândeşte în termeni de win-win, încearcă să fii înţeles şi apoi să înţelegi, caută sinergiile şi ascute fierăstrăul. "Viaţa noastră este rezultatul alegerilor pe care le facem. A da vina pe cei din jur, pe mediu, pe ceilalţi factori exteriori, înseamnă a da acestor lucruri puterea de a ne controla." [Stephen R. Covey]

7. Tu ești soluția - Mark Victor Hansen, Bill Froehlich

Carti audio motivationale O lectură incitantă pentru gândire, "Tu ești soluția. O aventură AO" prezintă povestea a doi copii, Ashley și Brian, ce încearcă să găsească drumul spre casă. Pierduți în spațiu și în timp, cei doi experimentează tot felul de încercări inițiatice care îi ajută să conștientizeze că ei înșiși sunt harta cu drumul spre casă și, în definitiv, ei sunt soluția. În aventură apare și AO, un personaj enigmatic și mistic, care îi provoacă pe copii cu o serie de întrebări care îi pun pe gânduri, îi inspiră prin oportunitățile și posibilitățile care apar pe parcursul drumului spre casă.

Citește și:

8. Există o soluție spirituală pentru orice problemă - Wayne W. Dyer

Audiobooks Scrierea cărții "Există o soluție spirituală pentru orice problemă", aici în format audio, a reprezentat pentru autor un exercițiu de autocunoaștere: „Mă simt mai ușor, mai iubitor, mai milostiv și, literalmente, eliberat de probleme, atunci când practic accesarea celor mai înalte energii ale mele (…) Mă deconectez pur și simplu de la lumea problemelor din mintea mea și mă conectez la spirit.” – Dr. Wayne W. Dyer.

Cei trei pași pentru dobândirea puterii spirituale călăuzitoare sunt: Recunoașterea, Înțelegerea și Venerația. Spiritualitatea vine din interior, ca rezultat al recunoașterii, înțelegerii și venerației.

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.