Setari Cookie-uri

6 dintre cele mai liniștitoare și eliberatoare sentimente

Chiar dacă uneori încă îți este greu să accepți, știi deja că fericirea stă în lucrurile simple și vine în urma unor activități care ne stau la dispoziție în fiecare zi, pe care uităm sau chiar refuzăm să le savurăm.

Spre exemplu, ar trebui să ne bucurăm mai mult de fiecare început de zi și de ce ne oferă el: lumina care intră pe fereastră, zumzetul oamenilor de afară, care se îndreaptă și ei grăbiți spre muncă, mirosul de cafea sau ceașca cu ceai savurată înainte să pleci la job, sărutul de “Ne vedem mai târziu” dat persoanei iubite.

Micile placeri ale vietii

Sursa Foto: Shutterstock/By Vadim Georgiev

Ar trebui să ne bucurăm din plin de fiecare întâlnire cu prietenii sau cu cea mai bună prietenă, de animăluțele care ne întâmpină pe stradă, de o prăjitură delicioasă, de o haină nouă, de o ploaie torențială de vară, de un compliment. Pur și simplu, atunci când ni se întâmplă, să le primim cu inima deschisă, cu aceeași emoție cu care un copil se bucură de orice lucru banal.

Citește și:

Toate aceste lucruri simple și activități obișnuite au capacitatea de a ne oferi acele sentimente liniștitoare după care sufletul nostru tânjește. Dacă simți că nimic nu te mai mulțumește sau nimic nu mai poate să te impresioneze, îndreaptă-ți atenția spre micile obiceiuri de zi cu zi sau micile obiceiuri pe care ai uitat ori chiar ai refuzat să le mai faci.

Spune-mi, de când nu ai mai îmbrățișat strâns o persoană care îți este dragă? O îmbrățișare care nu doar că te va face pe tine să te simți mai liniștită și mai fericită, dar îi va oferi aceeași energie pozitivă și celui care a avut norocul să îți iasă în cale. Cu toții avem nevoie de o îmbrățișare strânsă și un sărut pe frunte. Asta înseamnă să te bucuri de micile plăceri ale vieții.

Citește și:

Bucură-te de micile plăceri ale vieții

1. Dușurile fierbinți.

2. Prima mușcătură din mâncare atunci când îți este foarte foame.

3. Îmbrățișările strânse.

4. Statul în pat o zi întreagă.

5. Sărutările pe frunte.

6. Să te trezești de dimineață și să simți că te-ai odihnit cu adevărat.

Micile placeri ale vietii

Vezi cât de simplu este? Dacă așezi cele scrise de mine mai sus pe o foaie de hârtie, îți garantez că vor fi mult mai multe astfel de mici plăceri care îți vor veni în minte și vei vrea să le notezi în continuare. Foarte bine! Revino asupra listei în orice moment de cumpănă, de frustrare, de dezamăgire, atunci când te simți fără rost, când simți că tot ce se întâmplă e fără haz.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Vectorfusionart

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.