Setari Cookie-uri

Trei non-acțiuni pentru a stăpâni viața

Viața poate fi trăită și stăpânită fără a pune în practică planuri foarte complicate. Din contră, cu cât o simplificăm, cu atât mai bună și mai armonioasă devine.

Conform înțelepților asiatici, cheia pentru o existență fericită constă în non-acțiune, nu în acțiune.

1. Ai încredere

Încredere în forța pe care doar tu o poți înțelege. Forța adâncă din tine, care te protejează și te ghidează. Nu poți descrie această forță, dar o poți simți. Predă-i-te și lasă voia divină să acționeze prin tine.

Să i te predai nu înseamnă să renunți, ci să te dai la o parte din propriul tău drum. Acest lucru îți va oferi un curaj enorm pentru a acționa și numai prin acest tip de curaj asertiv îți vei depăși fricile. Energia pozitivă te va umple pentru că încrederea îți va împiedica conștiința să alunec în viitor.

2. Apreciază

Aprecierea este cheia pentru a străluci lumina în universul tău. Ești un simplu om în Universul exterior. Totodată, ești Dumnezeul Universului tău interior. Povestea pe care continui să ți-o spui creează acest univers. Ea se bazează pe percepția ta despre amintirile tale. Aprecierea poate schimba această percepție și poate face povestea mult mai frumoasă și mai pozitivă.

Citește și:

Cum îți schimbi percepția? Cu ajutorul recunoștiinței.Fii recunoscătoare pentru ceea ce ai. Există multe cărora nu le acordăm atenție. Identifică-le și fii recunoscătoare pentru ele. Fă o listă dacă e nevoie. Aprecierea deschide o ușă spre compasiune și iubire. Îți permite să te ierți pe pe tine și pe alții mai ușor. Îți conferă liniște și pace interioară. Te protejează de regrete.

Non-actiuni pentru a stapani viata

Sursa Foto: Shutterstock/Izf

3. Fii!

Este atât de simplu, dar nu reușim asta în mod constant. Este amuzant. Trebuie doar să fim. Dar complicăm lucrurile crezând în minciuni construite din frică și îndoială. De aceea este esențial să meditezi și astfel să te depășești zgomotul și bariera minții tale.

Conectează-te cu esența a ta și doar fi. Astfel, vei în acum. Cu cât ai mai puține iluzii, cu atât ai mai multe revelații deoarece te ancorezi în singura realitate care există - eternul acum.

Citește și:

Să fii trezită din punct de vedere spiritual îți conferă concentrare și claritate. De asemenea, îți folosești în mod constructiv mintea în loc să fii sclava ei. Ești conștientă de potențialul ta de a alege și de a acționa.

sursa foto front page: shutterstock/by vvvita

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.