3 tipuri de oameni pe care să îi păstrezi în viața ta

3 tipuri de oameni pe care să îi păstrezi în viața ta

Unii oameni vin în viața noastră pentru o zi, alții penru un anotimp, iar cei mai puțini pentru întreaga noastră călătorie pe Pământ. Felul în care noi ne comportăm influnțează acest lucru. Iată trei tipuri de oameni care nu îți dorești să plece prea curând.

tipuri de oameniAfrica Studio

1. Mentorul

Această persoană poate apărea în viața ta într-o varietate de roluri precum un membru al familiei, un coleg, un life coach sau un prieten. Este un model pentru tine deoarece are o înțelepciune pe care ți-o transmite. Este posibil să fie mai în vârstă decât tine dar nu este obligatoriu. Universul îți trimite această persoană pentru a te încuraja, susține și inspira în călătoria ta. Această relație este asemănătoare cu cea dintre elev și profesor, ceea nu înseamnă că acesta din urma nu învață lucruri noi de la tine. Nu uita că ”atunci când studentul este gata, profesorul apare."

2. Sufletele pereche

De-a lungul vieții tale, vei întâlni oameni pe care crezi că i-ai cunoscut într-o altă viață. Unii îi numesc "suflete pereche", alții, "familie sufletească". Ambii termeni înseamnă, în esență, același lucru: oamenii pe care îi întâlnești de-a lungul călătoriei pe Pământ și cu care rezonezi la nivel sufletesc profund. Un suflet pereche nu este întotdeauna de sex opus sau un partener romantic. Poate fi un prieten, frate, părinte sau altcineva cu o vibrație similară cu a ta Se spune că sufletele pereche provin din același sistem galactic și, prin urmare, se reîntorc împreună pe parcursul mai multor vieți pentru a îndeplini împreună misiuni importante sau a învăța lecții valoroase. Atunci când le întâlnim, simțim un sentiment de confort și familiaritate. De regulă, asta se întâmplă în locuri neașteptate, astfel încât ochii și inima să fie deschise.

3. Opusul tău

tipuri de oameni
Sursa: Giphy.com

Deși opusul tău poate stârni o puternică discordanță energetică, această persoană apare în viața ta pentru a-ți arăta la ce anume ai de lucru. Nu te va lua cu zăhărelul deoarece acest lucru nu ar face decât să îți distragă atenția de la mesajul pe care trebuie să-l auzi în acel moment. Este posibil să ai deseori certuri sau dezacorduri cu această persoană, dar nu o lua prea personal. Ea doar își dorește să te vadă transformându-te în cea mai bună versiune a ta. În mod ciudat, multe dintre aceste relații se manifestă sub forma flăcărilor gemene, deoarece această relație întruchipează perfect energiile yin / yang, lumină și întuneric și energiile feminine și masculine.

Sursa Foto Front Page: By KieferPix

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri