Trei pași pentru o vară fabuloasă

Trei pași pentru o vară fabuloasă

Anul acesta nu mai lăsa vara să treacă pe lângă tine. Bucură-te de fiecare zi. Poartă haine colorate și vaporoase. Savurează fructe de sezon. Scoate la iveală prințesa din tine. Este foarte ușor având atitudinea potrivită. Iată cum o poți obține, în numai trei pași.

1. Acordă-ți un moment de introspecție zilnic

Introspecția este ceva de care avem nevoie zilnic. Reprezintă un instrument pe care înțeleptul îl folosește pentru a învăța lecții pe care majoritatea oamenilor le învață prin experiență. Acordă-ți o părticică din timpul tău pentru a sta cu tine și a analiza deciziile, reacțiile și emoțiile pe care le-ai experimentat pe parcursul zilei. Observă tiparele și forțele care funcționează în subconștientul tău și încearcă să afli mai multe despre ele. Este important să știi ce se întâmplă în mintea ta subconștientă deoarece ea îți dictează majoritatea deciziilor tale. Un moment potrivit pentru introspecție este la sfârșitul zilei.

Cum sa ai o vara fabuloasa

Este de mare ajutor să să îți scrii concluziile într-un jurnal. Astfel, vei conștientiza ce anume te face să reacționezi și de felul în care reacționezi. Dar și e deciziile tale și felul în care e leagă de dorințele tale cele mai arzătoare. Te vei cunoaște pe tine, tu, cea autentică. Vei începe să acționezi în loc să reacționezi.

2. Vezi care este cel mai nociv obicei al tău și înlocuiește-l cu opusul său

Vezi care este cel mai nociv obicei al tău, cel care te suge de energie, nu îți aduce aproape nimic bun și te împiedică să fii autentică și înlocuieșt-l cu opusul său. Să presupunem că obiceiul pe care dorești să îl schimbi este tărăgănarea, amânarea. Înlocuieștei-l cu trecerea la acțiune. Deci, de exemplu, dacă vrei să faci ceva și ești tentată să amâni pe mai târziu sau pe mâine, treci la acțiune în următorul minut. Fă măcar niște primi pași mici.

3. Fă o listă cu cinci lucruri care te reîncarcă cel mai mult cu energie și fă unul dintre ele zilnic

Ia o bucată de hârtie și notează toate lucrurile care îți reîncarcă bateriile. Scrie tot ce îți umple inima și îți te reîncarcă cu energie.

Încercuiește-le pe cele mai bune cinci și începe să faci cel puțin unul dintre ele în fiecare zi timp de o lună întreagă. Te vei umple de energie.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Mila Supinskaya Glashchenko

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri